Absens Carens bestaat 25 jaar

Zwolle – De Gereformeerde HBOvereniging Absens Carens bestaat 28 maart 2010 25 jaar. Dit wordt groots gevierd door naast het jaarlijkse gala een lustrum10daagse te organiseren. De activiteiten vinden plaats van 18 tot 27 maart. Voor de leden en zusterverenigingen werd donderdagavond een etentje georganiseerd bij goededoelenrestaurant Happietaria.

‘Het is niet niks, 25 jaar,’ aldus Corien Kanis, voorzitter van Absens Carens, ‘dus het is iets wat groots gevierd moet worden.’ En dat gebeurd ook, iedere dag is er wel iets te doen voor de leden van deze christelijke studentenvereniging. ‘De lustrumwerkgroep heeft goed haar best gedaan,’ meldt Kanis ‘er is een gevarieerd programma opgezet, waardoor niemand zich maar één moment hoeft te vervelen.’  Dini Hagens, de voorzitter van de lustrumwerkgroep vertelt het volgende. ‘Er is een programma opgesteld voor iedereen waar wij als vereniging contact mee hebben. Zo zijn er naast activiteiten die alleen toegankelijk zijn voor de leden zelf ook activiteiten voor reünisten, andere Zwolse studenten, kerkleden, familieleden en leden van de studentenverenigingen in Nederland waar wij contact mee hebben.’

De activiteiten variëren van maaltijden met reünisten tot een rugbywedstrijd in de Diezerstraat, van een nostalgische kroegentocht tot een verdiepende vergadering over het Gereformeerde karakter van de vereniging, waarbij de familie ook is uitgenodigd. ‘Één van de grootste activiteiten is een talentenjacht,’ gaat Hagens verder, ‘hiervoor zijn alle Zwolse studentenverenigingen uitgenodigd, dus we hopen dat het heel wat wordt.’ Aan de organisatie zal het niet liggen, want mede voor deze talentenjacht heeft Absens Carens een subsidie gekregen van de Gemeente Zwolle. ‘Dit zorgt er voor dat we de dingen een stuk professioneler kunnen aanpakken, wat ook weer zal zorgen voor een goede opkomst.’ aldus Kanis.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Absens Carens bestaat 25 jaar”

  1. Proficiat! Van harte gefeliciteerd, op naar de volgende 25! 😀

    (het is trouwens wel jammer dat ik de laatste tijd zo weinig van jullie -en alle andere sv’s overigens- hoor)

    Afin, maak er een leuk en mooi feest van! 😀

Reacties zijn gesloten.