Het is weer Wereld Verteldag in Zwolle

Zwolle – Zwolle bruist op deze zaterdag 20 maart weer van de verhalen. Extra bijzonder dit jaar is, dat veel vertelvoorstellingen op deze dag voor en door kinderen worden verzorgd. Leerlingen van OBS De Krullevaar en het JenaXL in Zwolle zullen op deze dag samen met volwassen verhalenvertellers diverse gratis optredens verzorgen. Sprookjes, verhalen met goochelelementen en ontroerende en spannende legendes wachten op u!

Zaterdagavond is er een Avondroute met het thema ‘Als een lopend vuurtje’. Vanaf 19.15 uur kunt u zich inschrijven bij de stand van de VVV voor de Grote Kerk in het centrum van Zwolle, naast brasserie de Harmonie. De route duurt ongeveer 90 minuten. Bij goed weer zijn de voorstellingen in de open lucht met vuurkorven beheerd door de scouting IJsselland Zwolle en het EHBO Zwolle. Na afloop van de vertelroute(s) kunt u nagenieten op de Verhalenboot in Zwolle waar u tevens een drankje kunt nuttigen. ‘Als een lopend vuurtje’ zullen de verhalen door heel Zwolle gaan! Ons advies is om een paraplu mee te nemen of eventueel regenkleding en warm gekleed te komen. Een klapstoeltje om te zitten is aan te raden.

BibliotheekrouteVoorstellingen van 30 minuten. Locaties en aanvangstijden; Bibliotheek de Aalanden van 10.30 – 11.30 uur, Bibliotheek Stadshagen van 12.00 – 12.30 uur, Bibliotheek Zwolle Zuid van 13.30 – 14.00 uur en Bibliotheek Centrum van 15.00 – 15.30 uur.

Kindervertelroute

Vanaf 16.15 uur start de inschrijving bij de Verhalenboot aan de Pletterstraat 20 te Zwolle voor een wandelroute met verhalen van +/- 60 minuten. Bij goed weer zijn de voorstellingen in de open lucht met vuurkorven, beheerd door de scouting IJsselland Zwolle en het EHBO Zwolle.

 

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website www.wereldverteldag.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Het is weer Wereld Verteldag in Zwolle”

Reacties zijn gesloten.