FC Zwolle opent goede doelen skybox

Zwolle – Vrijdagavond vond in het FC Zwolle stadion de officiële opening plaats van de skybox van Groene Land Achmea. Waar een skybox over het algemeen wordt ingezet voor het uitnodigen van zakelijke relaties en het gebruikelijke netwerken, gooien FC Zwolle en Groene Land Achmea het over een andere boeg: goede doelen! 

achmea_skybox_8013_470.jpg
Adriaan Vissser (links) en Arné van den Boom (rechts) tijdens de ondertekening …

Dit initiatief werd vrijdag afgetrapt met de ondertekening van het sponsorcontract door Arné van den Boom, Directeur Marketing en Verkoop Groene Land Achmea, en Adriaan Visser, Voorzitter FC Zwolle. Aansluitend werd de box op ludieke wijze geopend. Zorgverzekeraar Groene Land Achmea is al jaren als sponsor verbonden aan FC Zwolle. Onlangs is het bestaande sponsorcontract met drie jaar verlengd. Naast de verlenging van het sponsorcontract wordt ook een skybox verhuurd aan de zorgverzekeraar. Mensen die actief zijn in de zorg of op sociaal maatschappelijk gebied worden uitgenodigd en als dank voor de vaak belangeloze inzet krijgen ze een gezellig avondje voetbal aangeboden.

achmea_skybox_7994_470.jpg

achmea_skybox_7983_470.jpg

achmea_skybox_8022_470.jpg

Denk bijvoorbeeld aan de vele vrijwilligers of mantelzorgers. Maar ook bepaalde patiëntgroepen of bewoners van zorginstellingen behoren tot de genodigden. Zo hebben onder andere het Ronald McDonald Huis, Isala Klinieken en zorginstelling Frion inmiddels een bezoek gebracht aan de skybox. Huismanager Lianne Booijink van het Ronald McDonald Huis vindt het een fantastisch initiatief van Groene Land Achmea. "Zo kan ik ook eens iets terugdoen voor de mensen die altijd voor ons klaar staan."

achmea_skybox_8019_470.jpg

achmea_skybox_8030_470.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “FC Zwolle opent goede doelen skybox”

  1. Zwolle doneerde al heel genereus een puntje aan de “laat Oss in de jupiler league blijven” stichting.
    Klasse Zwolle, echt waar !:(

  2. Ik snap wel dat die voetballers er niks van bakken, wie raakt er nou gemotiveerd in een grijze betonnen bak met kunstgras, half gevuld met 17 jarige assendorpers gehuld in zwarte jassen met capuchons die schreeuwen dat ‘hun er niks niet van kennen’?

  3. Nou die sfeer in het prachtige nieuwe stadion van FC Zwolle is beter dan ie ooit geweest is en scribent frequenteert al ruim een halve eeuw het Zwolse voetbal met zijn wel en wee.
    Wat een geweldig gezeik (laat ik ook eens meedoen met taalmode) van jajajajaj .

Reacties zijn gesloten.