Regionale kennisdag voor groene sector

Foto van auteur

Een regionale kennisdag voor werkgevers en werknemers in de groene sector waar de nieuwste ontwikkelingen, diensten en producten worden gepresenteerd. Dat is de Noordelijke Groendag Zwolle op donderdag 22 februari 2007. Een interactieve dag ter ondersteuning van kennisuitwisseling, waar tijdens workshops nieuwe en actuele ideeën uit de groene buitenruimte worden gepresenteerd. De kennisdag, die voor de zevende keer wordt georganiseerd, is een initiatief van de VHG en De Groene Welle uit Zwolle.

Er zijn diverse workshops te volgen op het gebied van beleid en vakkennis. Alle 22 workshops staan in het teken van het thema ‘innovatie in de groene sector’. Tijdens de bedrijvenmarkt en het buffet kunnen deelnemers contacten leggen en informatie uitwisselen met vakgenoten.

De Noordelijke Groendag vindt plaats op donderdag 22 februari en duurt van 9.30 uur tot 17.00 uur. De toegang is ?49,– per persoon (inclusief buffet). Inschrijven kan via www.groenewelle.nl. De locatie van de Noordelijke Groendag Zwolle is De Groene Welle in Zwolle. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Ten Have, tel. (038) 467 11 20.