Het weer: zomers

Zwolle – Donderdag is het opnieuw heerlijk weer om buiten te zijn. De zon schijnt uitbundig en het wordt 17 graden aan zee tot 23 graden in het binnenland. Daarbij staat een zwakke, aan zee matige noorden- tot noordoostenwind.

02-06-2010_weerfoto_gezicht_op_blekerswegje.jpg
Gezicht op Blekerswegje

Op vrijdag komen we in een oostelijke stroming terecht, doordat het hogedrukgebied, dat deze dagen boven Nederland ligt zich noordwaarts verplaatst. Hierdoor wordt er nog wat warmere lucht aangevoerd. De temperatuur loopt op naar 19 graden aan zee en 25 graden in het oosten van het land. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind. Zaterdag wordt het een zomerse en zonnige dag. Bij een zwakke oostenwind, wordt het 21 tot 28 graden.

Zondag komt de temperatuur overal opnieuw ruim boven de 20 graden uit. Gedurende de dag neemt de kans op regen- en onweersbuien toe. De dagen daarna verlopen wisselvallig en geleidelijk minder warm.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Het weer: zomers”

  1. Harry, woon je soms aan de thorbeckegracht?
    overigens moet ik zeggen dat de type woonboten het beeld sieren, dit geeft de stadsgracht een waardig karakter.
    jammer dat ik erbij moet zeggen dat dit aan het almelose kannal niet het geval is, edoch wederom een mooie plaat.

  2. Helemaal eens met de voorkeur van verdieping. De boten zijn misschien niet allemaal even goed onderhouden, maar passen perfect in het sfeerbeeld. Dit in tegenstelling tot de drijvende paleiswoningen op het Almeloos kanaal.

  3. Dat gezonken bootje heeft wel heel veel verdieping 😮 Welke relatie is er eigenlijk tussen de ingelogde Verdieping en de niet-ingelogde Verdieping1?

  4. Ouwe bootjes vind ik wel charmant in een binnenstad, maar die zinken broodtrommel woning erachter een stuk minder.

Reacties zijn gesloten.