Handtekeningactie voor Turks Badhuis Hamam

Foto van auteur

De Zwolse multiculturele Stichting Sipans houdt een handtekenıngenactıe voor Turks Badhuıs Hamam. Een Hamam is een oosters badhuis, waar iedereen kan ontspannen in een gezonde therapeutısche en sociale omgeving. Vooal de sociale contacten tussen de mensen onderlıng zıjn hıer van groot belang.

Een Turks bad (Hamam) is speciaal bedoeld voor een vrouwen- en mannendag, maar ook zal Hamam drie dagen toegankelıjk zıjn voor gemengd publiek. Alle allochtone en autochtone vrouwen en mannen zijn hierbij welkom. U kunt hierbij genieten van een stoombad, gevolgd door een ontspannende massage. Sipans vindt een Hamam voor de samenleving en integratie van groot belang.

Dat het draagvlak groot is, is ook gebleken uit de recentelijk door Sipans gehouden handtekeningenactie. In een zeer korte tijd na de start hebben al ongeveer 1.350 mensen hun steun betuigd voor het project.

Bij deze Sipans al die mensen bedanken die de organisatie tot nu toe hebben gesteund.

De handtekeningen worden 5 maart  2007  bıj de gemeente zwolle aangeboden.

Geachte nieuwsgierige Zwollenaar,

Wil jij dat er een Turkse bad (Hamam) in Zwolle komt? Waar je met al je vrienden en/ of familie een keer kan genieten van een echte bad? Wil jij voelen waarom de vroegere oppermachten voor de Turkse baden kozen? Zo’n bad is realiseerbaar. Met jouw mail steun je de opening.

Mail:   info@sipans.com

Indien u belangstelling heeft, kunt u zich opgeven bij Alı Ogut. Tel. 0654216499 of 0614539007email:  info@sipans.com    stichtingsipans@hotmail.com

Via de website : www.sipans.com 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Handtekeningactie voor Turks Badhuis Hamam”

  1. :)HET ZOU GEWELDIG ZIJN ALS ER EEN HAMAM IN ZWOLLE ZOU KOMEN.
    ;DDAT IS ZEKER EEN POSITIEVE BIJDRAGE VOOR DE STAD EN OMGEVING.
    ;)EN VOOR DE MENSEN EEN GEZONDE BIJDRAGE.

    IK HOOP DAT HET JE GAAT LUKKEN SUCCES GROET TONNY

Reacties zijn gesloten.