Zwollenaar door drietal in elkaar getrapt

Foto van auteur

Een 22-jarige Zwollenaar kreeg donderdagavond rond 20.50 uur diverse klappen en trappen van een onbekend drietal op de Zonnebloemstraat in Zwolle. De Zwollenaar kwam vanuit de binnenstad en werd op de Sassenpoorterbrug bij het stoplicht uitgedaagd door een van de drie onbekende jongens.

Hierop fietst de Zwollenaar weg via de Assendorperstraat richting Hortensiastraat, gevolgd door het onbekende drietal. Op de Zonnebloemstraat werd de Zwollenaar ingehaald waarna de mishandeling plaatsvond. Toen er een voorbijganger langskwam hield het schoppen op en ging het drietal er vandoor richting Zwolle Zuid (Hortensiatunnel). Het gaat om drie jongens van rond de 16 jaar met een licht getinte huidskleur. De jongens zijn tussen de 1.70 en 1.80 m lang en hebben een normaal postuur.

Een van de jongens droeg een zwarte, leren jas met op bruin/beige op de rug/schouders en rode letters. De tweede jongen droeg een donker petje met roodachtige strepen. De derde jongen droeg een lange, groen jas. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

7 gedachten over “Zwollenaar door drietal in elkaar getrapt”

 1. Hallo Drie Dappere Heren, durven jullie ook met zijn drieen uit te leggen wat je deed tegenover de politie?

  Oppakken die gasten, en zorgen dat ze in elk geval voorlopig niet meer vergeten dat dit gedrag niet getolereerd wordt!

 2. je weet tegenwoordig wel dat het altijd om getinte mensen gaat!
  waar gaat het heen met dit land?
  de politie heeft er handen vol werk aan en nederland laat iedereen zo binne komen, het lijkt wel dweilen met de kraan open!!

  het word eens tijd dat er egt wat aan word gedaan, wij betalen extra belasting omdat er meer agenten in moeten worden gezet omdat nederland iedereen ons land in laat!

 3. In een land waar meer dan de helft van de mensen inmiddels met een getinte huidskleur rondloopt, is het niet zo moeilijk om uit te rekenen dat de kans dat er iemand zo in het nieuws komt als hier een getinte huidskleur heeft groter is dan de kans dat het iemand is die niet getint is… Of gaan we lekker weer met z’n allen op de Hitler-manier bezig en een ‘Arisch ras’ kweken? >:(

Reacties zijn gesloten.