FC Zwolle vrouwen winnen van Jong Twente

|   Laatste wijziging

Zwolle – De vrouwen van FC Zwolle hebben woensdagavond Jong Twente/ATC ’65 simpel opzij gezet. In Hengelo werd het 1-5.

Tijdens de rust was het 0-2 door twee treffers van Lisanne Vermeulen. Zwolle had geen moeite met de jonge Twente vrouwen, wat met name kwam doordat er goed druk gezet werd, al was de passing niet altijd even goed. Twente kon daar weinig tegenover zetten. In de tweede helft bleef Zwolle de bovenliggende ploeg, al kwam Twente wat beter voor de dag. Lisanne Vermeulen trof uit een kopbal opnieuw het doel en Judith Frijlink rondde een goedlopende aanval, beheerst af. De mooiste goal kwam op naam van Bouchra Moudou, die met een lob de 0-5 binnenschoot.  Het slotakkoord was aan Twente dat de spreekwoordelijke eer redde: 1-5.

Al met al een goed resultaat tegen een ploeg die weliswaar niet compleet was, maar wel bovenaan staat in de hoofdklasse.
Voor de FC Zwolle Vrouwen staat donderdag 23 september de tweede competitiewedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. Aanvang 19.30 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “FC Zwolle vrouwen winnen van Jong Twente”

  1. 🙂 Arie; Heb ik deze zin waarschijnlijk en/of te snel gelezen en/of verkeerd geïnterpreteerd

    Al met al een goed resultaat tegen een ploeg die weliswaar niet compleet was, maar wel bovenaan staat in de hoofdklasse.

Reacties zijn gesloten.