Zwolse Rosa gaat voor titel Buurmeisje van het jaar

Foto van auteur

Zwolle heeft ook dit jaar weer een Buurmeisje die meedingt naar de titel ‘Buurmeisje van het jaar’, georganiseerd door het mannentijdschrift FHM. De 20-jarige studente Rosais de enigste Zwolse die doorgedrongen is tot de 100 genomineerden voor de titel. Twee jaar geleden won de Zwolse Joyce Rakhorst de titel. Dat stimuleerde Rosa dit jaar mee te doen.

De van oorsprong Haagse poseert al twee jaar als model. Ze heeft al een indrukwekkende portfolio opgebouwd in die twee jaar en werkte samen met verschillende fotografen. Maandag poseerde ze, met dank aan Fitplaza voor de locatie, voor de camera van Weblog Zwolle. De tweede-jaars studente Personeel en Arbeid aan Hogeschool Windesheim houdt veel van paardrijden. Zoveel, dat ze de volgende maand haar eigen paard heeft. Uitgaan vindt Rosa ook leuk. Wanneer ze dat doet kan je haar tegenkomen tussen de cafés Het Vliegende Paard en Joe Champ. "Daar zit genoeg om je te vermaken", zegt de donkere schone. Rosa vraagt alle Zwollenaren op haar te stemmen, zodat ze door kan dringen tot de finale met nog 9 andere Buurmeisjes. Als prijs kan Rosa op de cover van het populaire magazine komen.

Surf om je stem op Rosa uit te brengen naar: http://www.buurmeisje2007.nl/ . Selecteer dan uit de TOP 100 drie Buurmeisjes (Rosa vind je op de 4e pagina en selecteer je als eerste natuurlijk !!). Als je drie favorieten hebt gekozen, die in het linkermenu als geselecteerden komen te staan, ga je naar de Stem-optie onder die favorieten in het menu. Vul in het volgende veld je naam en e-mailadres en leeftijd in en "Stem". Daarna zul je een bevestigingsemail ontvangen. Tot 11 november 2006 kan je op Rosa stemmen. Op 3 februari 2007 zal het winnende Buurmeisje bekend worden gemaakt.

Hans sprak Rosa afgelopen zaterdag in z’n radioprogramma, hieronder is de mp3 te beluisteren!

{mp3}rosa{/mp3}

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Zwolse Rosa gaat voor titel Buurmeisje van het jaar”

Reacties zijn gesloten.