Bouwhuis zaalvoetbaltoernooi

Foto van auteur

Zondagmiddag vond in de WRZV-hallen te Zwolle het Bouwhuis zaalvoetbaltoernooi plaats. Het tournooi werd door de supporters van FC Zwolle georganiseerd.

De supporters uit Zwolle hadden verschillende teams geformeerd. Ook deed er een supportersteam uit Den Bosch en een team met medewerkers van FC Zwolle, FCZ De Bikkels, mee dit jaar. In het team van medewerkers speelde ook de algemeen directeur Gerald van den Belt mee. De winnaars, de medewerkers van FC Zwolle, gingen naar huis met een prachtige wisselbeker.

Net zoals vorig jaar werden alle teams opgedeeld in twee poules. De nummers 1 en 2 zouden doorgaan naar de halve finales. Uit poule A waren dit Vanda’s Noord en jongeren Ommen en in poule B werden de plaatsen ingenomen door de fcz de Bikkels (medewerkers FC Zwolle) en team Vinke. De nummers 1 speelden tegen de nummers 2 van de andere poule. De verliezers van deze wedstrijden speelden daarna om de 3de en 4de plaats, de winnaars speelden de finale.

De finale ging tussen de FCZ de Bikkels (medewerkers FC Zwolle)  en Vanda’s noord. De winnaar hiervan is geworden FCZ de Bikkels zij hebben de 1e plaats en de Wisseltrofee . 2e werden Vanda’s noord. de 3e plaats ging naar jongeren Ommen  en de 4e plaats ging zeer verdienstelijk naar het team van Vinke. Natuurlijk werd er niet alleen gestreden voor de 1ste, 2de, 3de, en 4de plaats. Ook dit jaar was er weer een sportiviteitprijs en een prijs voor beste doelverdediger. Deze prijzen worden toch vaak de belangrijkste prijzen gevonden. Team Kwakkel  kreeg de sportiviteit prijs en Danny van team Vinke werd benoemd tot beste doelverdediger van het Bouwhuis supportersclub zaalvoetbaltoernooi. Het was wederom een gezellig toernooi en het zal ook zeker volgend jaar weer worden georganiseerd, met als de trotse titelverdediger FCZ de Bikkels. Ook dit toernooi was niet mogelijk geweest zonder de sponsoring van Bouwhuis en de WRZV hallen. 
 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Bouwhuis zaalvoetbaltoernooi”

Reacties zijn gesloten.