FC Zwolle pakt eerste periode

|   Laatste wijziging

Waalwijk – FC Zwolle heeft vrijdagavond in Waalwijk de eerste nederlaag van het seizoen geleden. In Waalwijk was het RKC, dat met een 3-1 zege de drie punten binnenhaalde. Ondanks dit verlies is FC Zwolle toch, door puntverlies van de concurenten, winnaar geworden van de eerste periode in de Jupiler League.

De eerste helft speelde FC Zwolle een goede partij, dat resulteerde in een 0-1 voorsprong door een knappe goal van Danny Schreurs (40e min), bij het rustsignaal. In de tweede helft zakte de concentratie weg en werd er bij vlagen nonchalant spel op de mat gelegd. RKC was niet te beroerd om hier gebruik van te maken. Het was Donny de Groot (56e en 72e minuut) en Hans Mulder (65e minuut) die de winst voor de Waalwijkers veilig stelden. Door het verlies is FC Zwolle geen koploper meer, de ploeg van Art Langeler moet de eerste positie, gezien het doelgemiddelde, delen met RKC, dat nu bovenaan staat en FC Volendam, dat derde staat. Alle drie ploegen hebben 16 punten uit 8 wedstrijden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “FC Zwolle pakt eerste periode”

  1. Ja soms zit het mee en soms zit het tegen.
    Beter nu weer met de neus op de feiten worden gedrukt en toch de periode pakken. Dan aan het eind van het seizoen aan het kortste eind trekken.

  2. Tegen Helmond 2x voorsprong uit handen gegeven. Nu weer… defensie staat bij dode spelmomenten lelijk te blunderen!
    Maar nu eerst feesten:D

Reacties zijn gesloten.