Inloopavond over nieuwbouwlocatie Stadshagen II

Foto van auteur

De gemeente Zwolle organiseert op donderdag 15 maart 2007 van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 17 maart 2007 van 11.30 tot 13.30 uur inloopbijeenkomsten over de plannen van de nieuwbouwlocatie Stadshagen II. De bijeenkomsten vinden plaats in het Informatiecentrum Stadshagen in het Cultuurhuis, aan de Werkerlaan 1A in Stadshagen.

Zwolle is een aantrekkelijke gemeente om te wonen. De stad groeit door naar 135.000 inwoners in 2020. Om aan al deze (nieuwe) mensen kwalitatief goede woonruimte te bieden, heeft de gemeenteraad in 2002 Stadshagen II aangewezen als grote nieuwbouwlocatie.

Er is nu in het proces een grote stap voorwaarts gezet: het Masterplan van Stadshagen II is gereed. Het Masterplan is in samenwerking met de andere ontwikkelende partners tot stand gekomen. Het is geen vaststaand plan, maar meer een handleiding. Het kan gezien worden als een basisplan voor gemeente en andere partners met de ambities en spelregels voor het maken van plannen voor de diverse gebieden in de nieuwe wijk. Met als centrale vraag: wat willen we graag realiseren in Stadshagen II?

Stedebouwkundige André van der Eijk en projectmanager Oebele Jansma van de gemeente Zwolle verzorgen tijdens de inloopbijeenkomsten korte presentaties. Dit doen zij aan de hand van een expositie in het Informatiecentrum. Ook is er ruimschoots gelegenheid voor het publiek om vragen te stellen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Inloopavond over nieuwbouwlocatie Stadshagen II”

  1. Ik zag dat ze langs de rondweg al flink opschieten, sommige muren staan er al. 2 maand geleden was hier nog niks. Hoeveel inwoners moet Stadshagen nou krijgen dan? Ik heb ook wel eens gehoord over een Stadshagen III

  2. 20.000 als ik het goed heb. Woon zelf ook in deze wijk, heb de wijk explosief zien groeien in de afgelopen 6 jaar (waar blijft de tijd..).
    Alleen de 2-deling voor het verkeer vind ik gewoon stom. En ik niet alleen…

Reacties zijn gesloten.