Nieuw gaycafé in Zwolle

Foto van auteur

Vrijdag 16 maart gaat om 21.00 uur een nieuw café open aan de Sassenstraat 31. Het café richt zich vooral op homo’s “maar het wordt zeker ook een heterovriendelijke zaak” zegt eigenaar Gertie Bakker(36). Zijn zaak heet dan ook ‘mix café Misty’. Misty is de hond van Bakker. Deze West Highland Terrier is ook terug te vinden in het logo van de nieuwe zaak.

“Naast het COC-café, waar je in principe alleen in het weekend terecht kunt, is er voor gaypubliek weinig aanbod in Zwolle. Er is dan ook zeker ruimte voor een nieuw café” stelt Bakker, die al geruime tijd rondloopt met dit idee en al diverse opties en lokaties heeft onderzocht. Wij zijn zeven dagen per week geopend en het bedrijf biedt verschillende mogelijkheden. Achter het cafégedeelte zit een zaaltje dat in het weekend gebruikt gaat worden als dansruimte en op maandag, dinsdag en woensdag gehuurd kan worden voor o.a. vergaderingen. Ook voor een hapje kan men in Misty terecht en op zondagen serveren Bakker en zijn collega Mark Schuuring tussen 16.00 en 18.00 uur gratis hapjes van het huis onder het motto “happy happy”. Vrijdag 16 maart zal Mannes, zanger van het Nederlandse (levens) lied, de hele avond optreden in Misty.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Nieuw gaycafé in Zwolle”

  1. prima toch? ik kan me nog herinneren dat je in een zijstraatje tussen sassenstraat en oude vismarkt vroeg?¡h een disco/kroeg had die “why not?” heette.
    J?¡?¡ren geleden…ik wordt oud… 🙂

  2. Hey toppie man, dit wordt een gezellig cafeetje. Ik wens de eigenaar Gertie Bakker dan ook veel succes. Maar een succes zal de kroeg zeker worden. Iets nieuws in saaie Zwolle. We kunnen een frisse wind zeker gebruiken.

  3. Wordt ’t een cafe zonder happy hour en zonder roken en zonder alles wat de betuttelende overheid nog meer gaat verzinnen in de nabije toekomst?

  4. Afgelopen vrijdag 23mrt stonden wij voor een dicht/gesloten misty. Jammer, zeker omdat wij na de film zoiets hadden “we gaan eens kijken”. Jammer dat de kroeg al op vrijdagavond dicht was.

Reacties zijn gesloten.