Brandweer Zwolle op zoek naar teamspelers

Foto van auteur

Brandweer Zwolle is op zoek naar Zwollenaren tussen de 18 en 35 jaar die zich maatschappelijk betrokken voelen en daarnaast ook sportief, technisch, sociaal en een teamspeler zijn. Alle mannen en vrouwen in deze leeftijdscategorie, zijn van harte welkom om de informatieavond te bezoeken op donderdag 22 maart 2007 om 19.30 uur in de kazerne aan de Harm Smeengekade. 

Brandweer Zwolle is een dynamische organisatie die hulp verleent in allerlei situaties. De werkzaamheden lopen uiteen van het blussen van branden tot het bieden van hulp bij ongevallen. Ook wordt de brandweer ingezet bij rampenbestrijding en geeft zij advies over bijvoorbeeld brandveiligheid. Daarnaast geeft de brandweer adviezen over het voorkomen van ongevallen. Om het vrijwilligerskorps op sterkte te houden is de brandweer een vrijwilligerscampagne gestart.

Aanmelding

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij het secretariaat van de brandweer, telefoonnummer (038) 498 28 28 of via mailadres: brandweer@zwolle.nl.

1 gedachte over “Brandweer Zwolle op zoek naar teamspelers”

  1. gaat het hier over beroepsbrandweer zwolle? zo niet kan ik daar dan ook informatie over krijgen. dit omdat het me aantrekt.
    =============
    Bel ze op… 😉

Reacties zijn gesloten.