Koninginnedag Zwolle met veel muziek

Foto van auteur

Het programma van Koninginnedag wordt met de dag completer. Het is een compleet en goed verzorgd programma, en wilt u alle onderdelen zien en horen, dan raden wij u aan op tijd in de stad te zijn en het programma uit de Oranjekrant, welke vlak voor Koninginnedag verschijnt, in uw zak te steken.

Zo is het zeker dat de Centrale Commissie Oranje in samenwerking met de Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ) de binnenstad in gaat kleuren met veel muziek. Naast het Grote Kerkplein, waar de CCO een grote tent heeft, zal door de HESZ een podium op het Rode Torenplein tussen het Hopmanshuis en het City Hotel worden geplaatst. Details van het programma komen later. Ook het Gasthuisplein zal niet achter blijven wat de muzikaliteit betreft. Ook hier wordt een programma geboden. Details van het programma later.

Zoals u van het CCO en de Scouting gewend bent zijn zij die dag weer vertegenwoordig op de Melkmarkt. Vanaf 11.00 tot 18.00 uur zal de scouting een programma presenteren waar u en uw kinderen veel plezier kunnen beleven. Het is de bedoeling dat de Zeeverkenners bootjes laten varen in de gracht bij het Rodetorenplein. De kinderen zouden hiervan gebruik kunnen maken.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Koninginnedag Zwolle met veel muziek”

Reacties zijn gesloten.