Kerstbomen verzamelen voor vrijkaartje zwembad

Foto van auteur

Zwolle – Ieder jaar organiseert de gemeente Zwolle de kerstbomenactie ‘Oude bomen vangen veel winst!’. Kinderen kunnen dan bomen inzamelen, zodat die niet op straat blijven liggen of in brand worden gestoken. De gemeente Zwolle hoopt dat zoveel mogelijk kinderen deelnemen aan de actie. Dat is namelijk goed voor het milieu en het houdt de straten schoon!

Meedoen is heel simpel Jij bent 15 jaar of jonger en je levert op woensdag 5 en/of 12 januari 2011 tussen 13.00 en 16.00 uur kerstbomen in op een van de inleverpunten bij jou in de buurt of in de wijk. Voor iedere ingeleverde boom krijg je €0,20 en een stempel op de stempelkaart. Met een volle kaart (tien stempels) mag je gratis zwemmen in het Hanzebad of het Aa-bad.

Aa-landen – Rijnlaan, bij de Aldi – Maaslaan, bij onderkomen gemeente

Assendorp – Hortensiastraat, bij de speeltuin

Berkum – Hoek Kerkweg/Erasmuslaan

Dieze – Ruusbroecstraat, jeugdtuinen

Holtenbroek – Omgeving wijkcentrum Holtenbroek

Stadshagen – Drapenierlaan – Hoek Fioringras/Werkerlaan – Hoek Frankhuizerallee/Tjaskerstraat – Havezatheallee, naast nummer 89

Westenholte – Petuniaplein

Wipstrik – Trompstraat, bij wijkcentrum Bestevaer

Zwolle-Zuid – Oude Deventerstraatweg, bij onderkomen gemeente – Gedeputeerdenlaan, bij de scholen – Parkeerplaats SVI – Nieuwe Deventerweg, bij onderkomen gemeente – Stokmeesterslaan, bij de scholen – Schellerallee

In de Veerallee kun je de kerstbomen alleen op woensdag 5 januari 2011 tussen 13.00 en 16.00 inleveren op het Frederiksplein.

In de binnenstad, Kamperpoort en de Stationsbuurt rijdt op woensdag 5 en 12 januari 2011 tussen 13.00 en 16.00 uur een snippermachine rond.

In Windesheim en Wijthmen kun je de kerstbomen alleen op woensdag 12 januari 2010 tussen 13.00 en 16.00 uur inleveren, in Windesheim bij het Dorpshuis en in Wijthmen aan de Stramp Eschweg.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)