Man met bijl aangehouden

Zwolle – Op donderdagmiddag 23 december kreeg de politie een melding dat op de Assendorperstraat een man zou lopen met een bijl die een prullenbak beschadigd zou hebben.

In een tuin aan de Leliestraat werd een 47-jarige man uit Hattem aangetroffen. De man was verbaal zeer agressief. Bij de man werd in eerste instantie geen bijl aangetroffen. Even later werd de bijl aangetroffen. De man werd aangehouden voor verboden wapenbezit. Proces-verbaal zal tegen hem worden opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

24 gedachten over “Man met bijl aangehouden”

  1. Jawel hoor gebeurde op mijn werk (bij de receptie) deze meneer wilde niet aanvaarden dat hij geen WW uitkering kreeg omdat hij in detentie had gezeten. En haalde toen opeens een bijl uit zijn tas en begon de balie, en rest te verbouwen.

  2. Ja, Derk die was er wel, maar die gaat ook niet op iemand af die met een bijl loopt te zwaaien. Gelijk politie bellen, is het enige wat je kunt doen. Je weet dat ze er op een gegeven moment wel op een lopen zetten. En omdat we ze naam hadden, en geen onbekende van de politie. Hadden ze hem snel te pakken.

  3. Lijkt me verschrikkelijk om me te maken. Ik heb een keer nog geen 15 meter van een liquidatie gestaan en daar heb ik lang last van gehad ondanks mijn stoer gedrag

  4. We werden wel gelijk opgevenagen hoor. Maar gelukkig is het bij materieëlle scahde gebleven. Was natuurlijk wel anders geweest wanneer één van de collega’s gewond was geraakt. Iedereen kon op tijd wegduiken voor de gek. Vergeet zijn naam en gezicht ook nooit meer.

    Maar waar/wanneer heb jij die liquidatie meegemaakt?

  5. Oeps… wel heel erg off-topic…

    Nu dan maar even on topic:
    “De man werd aangehouden voor verboden wapenbezit…”
    Staat een huis-tuin- en keuken- bijl nu ook al op de verboden wapenlijst???

  6. @ zusenzo, hoezo weet ik niet? Was er zelf bij. Hij deed het niet, deze mensen zij niet levensmoe. En het zijn geen persoonlijke bewakers van VIPS, dan krijgen ze denk ik iets meer betaald en weten ze welk risico daar aan zit.

  7. Beetje chaotisch wat je schrijft Ingrid.

    Ik kan me voorstellen dat een mens weleens doodziek wordt van al die balies die toch niets opleveren: het is een roep om hulp.
    Er is doodeenvoudig geen werk voor iedereen.

Reacties zijn gesloten.