Graffiti6 op 14 januari in Hedon

Zwolle – Vrijdag 14 januari betreedt het popduo Graffiti6 het Zwolse poppodium Hedon voor een optreden. Met de feel-good Megahit Stare Into The Sun waren de heren veelvuldig te horen op 3FM en ook de frisse single Annie You Save Me kon rekenen op aandacht van de zender.

graffiti6.jpg

Na afloop van het optreden nemen de Deejays van Soulclap het heft in handen om het feest voort te zetten. Het opmerkelijke duo Graffiti6, bestaande uit producer TommyD en singer/songwriter Jamie Scott, speelde zich in de kijker met de heerlijk frisse plaat Stare Into The Sun. Het nummer werd door 3FM bekroond tot Megahit en vormt met een kenmerkende feel-good factor een unaniem trademark voor de band.

Wie Graffiti6 in een hokje probeert te duwen stelt zich voor een lastige klus. Met psychedelische popsongs gedreven door house en hiphop beats met invloeden uit de folk en funk is het werk nog het best te beschrijven als fijne catchy feel-good muziek.  De Deejays van Soulclap nemen de afterparty voor hun rekening wat resulteert in een eclectische mix van Feel Good Soul, Future Funk Breaks, Rauwe Funk, Exotische Wereldmuziek, opzwepende (Nu) Jazz en vette Hiphop. Kortom, Funkiness alom & Groove vanuit de ziel.  

GRAFFITI6 

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer: Vrijdag 14 januari
Open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur
Entree: € 15,00 (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn direct te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)