Dronken vrouw heeft vier jonge kinderen in auto

Zwolle – Een 48-jarige inwoonster van Zwolle werd op zaterdagochtend 29 januari aangehouden op de Stadshagenallee voor rijden onder invloed.

De vrouw, die psychische problemen heeft, verkeerde onder invloed van alcohol en was niet in staat een goede ademanalyse te volbrengen. Hierop werd bij de vrouw een bloedproef afgenomen. Op moment van de aanhouding had de vrouw had vier jonge kinderen bij zich in de auto. De vrouw werd ingesloten op het bureau, de auto werd aan het bureau gestald.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

23 gedachten over “Dronken vrouw heeft vier jonge kinderen in auto”

  1. Te triest voor woorden dit. Dronken zijn en dan met 4 kinderen in de auto stappen. Je moet er niet aan denken wat er bij een aanrijding was gebeurd. En welke medeweggebruiker hier dan eventueel nog het slachtoffer van was geworden.

  2. @ Derk, mag het hopen.Maar wat wanneer deze 4 kinderen allemaal van haar waren. Is het de 1ex dat ze te veel gedronken had. Of is ze wel vaker dronken. Hoe is de verzorging normaal dan van deze kinderen?Of te wel wat is daar gaande in zo’n gezin. Is er hulp nodig enz.enz. Of gaat men (de politie die haar staande gehouden heeft) gewoon weer over tot de orde van de dag.

  3. Als verzachtende omstandigheid kan de vrouw dan wel ‘psychische problemen’ hebben, maar je gaat niet met alcohol EN vier kids de weg op!! Een opname met RM bij Dimence is datgene wat er moet gebeuren!

  4. Bericht door zusenzo, op 30 januari 2011 om 14:15
    We weten te weinig van de situatie.
    Maar het is wel erg.

    Onzin!
    Vrouw zit stomdronken achter het stuur.
    4 Kinderen zitten in de auto.

    Stomdronken, want ze is nog te bezopen om een ademanalyse te volbrengen.

    Dat zijn de feiten!

    Wat moet je nog meer weten om een oordeel te kunnen vellen? Welke informatie zou kunnen maken dat je tot een andere conclusie komt dan:”Stom onverantwoord wijf!” ? (Ik sta ervoor open hoor, maar volgens mij is het hier best wel duidelijk…)

  5. zusenzo, heelmaal met je reactie eens!!! praat t totaal niet goed met drank op maar je weet niet wat er vooraf is gebeurd en plantje, niet direkt oordelen, jij weet ook niet wat dr vooraf heeft gespeelt neem ik aan? vind het erg bekrompen die reactie…

  6. Zal heus wel een verschrikkelijk verhaal achter zitten, maar feit is psychische problemen en drank gaan niet samen. Ander feit is drank en verkeer gaat niet samen hiervoor heb je een verantwoordelijkheid. Ander feit is dronken en dan ook nog kinderen ( 4 stuks!) meenemen/verantwoordelijkheid over dragen dus.

    Kortom onverantwoord persoon en dat al in de ochtend >:(

  7. Bericht door gansje69, op 30 januari 2011 om 19:00
    zusenzo, heelmaal met je reactie eens!!! praat t totaal niet goed met drank op maar je weet niet wat er vooraf is gebeurd

    Klopt…je weet niet wat er vooraf is gebeurd. Maaaaar…..wat er vooraf ook gebeurd is…dat maakt deze actie niet minder stom of onverantwoord…toch? Voor die conclusie hoef je toch niet meer achtergrond te weten?

    plantje, niet direkt oordelen, jij weet ook niet wat dr vooraf heeft gespeelt neem ik aan?

    Nope…ik weet niet wat er vooraf heeft gespeeld. Nogmaals: doet dat terzake? Verandert dat iets aan de feiten? Nope!

    vind het erg bekrompen die reactie…

    Dat mag je vinden. Ik vind het zelf weer veel te soft om zelfs hier te denken dat het nodig is een achtergrond te weten voor je een mening over de feiten mag geven.

  8. @ Plantje, ben het met je eens de feiten liegen er niet om. Met 4 kinderen in de auto, en dan drank op hebben.Dat mag niet ongestraft blijven.

    Maar ik hoop dat ze haar niet alleen wegsturen met een boete en rijontzegging. Maar ook kijken waarom dit gebeurd is.

  9. Absoluut! In de verdere afwikkeling van dit verhaal is het van groot belang dat herhaling voorkomen wordt! Veel belangrijker dan bij andere overtredingen zou ik zelfs zeggen.
    En inderdaad…om herhaling te voorkomen zal gekeken moeten worden naar de achtergrond.

    Maar verder blijf ik over de zaken die er nu liggen kort door de bocht!

  10. Ik mis in alle reacties de rol van de vader,het lijkt mij dat op zaterdagochtend normaal gesproken een vader ook aanwezig is.Het staat buiten kijf dat dit soort gedrag ongeacht de oorzaak of achtergrond voorkomen moet worden.

  11. Bericht door zusenzo, op 31 januari 2011 om 08:10
    Wie heeft dit buiten de vrouw om op zijn of haar geweten.

    Niemand! Dat is ’t ‘em nou juist!

    Bericht door Zwolse, op 31 januari 2011 om 08:54
    Ik mis in alle reacties de rol van de vader,het lijkt mij dat op zaterdagochtend normaal gesproken een vader ook aanwezig is.

    Er zijn tegenwoordig zoveel mensen gescheiden. Misschien was vader wel aan het werk. Dat is dus iets wat we echt niet weten.

  12. Plantje, als dit een kennis van mij was en ze zou in de uoto stappen alleen of met vier kinderen dan zou ik de politie bellen.

    Dat bedoel ik met mensen die weten maar niets doen, dit lijkt me niet de eerste keer.

  13. Bericht door zusenzo, op 31 januari 2011 om 10:20
    Plantje, als dit een kennis van mij was en ze zou in de uoto stappen alleen of met vier kinderen dan zou ik de politie bellen.

    Ja ok, daar zit natuurlijk wel wat in!

  14. Ik ben het helemaal met Plantje eens!
    Heel vervelend dat deze mw psychische problemen heeft, daar vraag je niet om. Echter het drinken van alcohol, 4 kinderen in je auto zetten en weg rijden is een keuze.

  15. Wim, er zullen genoeg mensen zijn die er weet van hebben maar misschien alleen hun hoofd schudden zonder in te grijpen weetjewel: bob jij…

  16. het is fout om met een slok op in de auto te gaan zitten met of zonder kinderen, helemaal fout als ze niet van jezelf zijn. en helemaal jammer dat deze vrouw niet eerder hulp heeft gezocht / gekregen. psychische problemen komen vast niet zo ineens dat sluimerd wel een tijdje. we weten te weinig over deze vrouw, maar fout is het zeker, het zal je kind maar zijn die erbij in zit of je zult maar aangereden worden met je eigen kids in de auto of op de fiets.

Reacties zijn gesloten.