Bestuurders onder invloed

Foto van auteur

Aan de Pannekoekendijk bleek op donderdagnacht 17 augustus een 53-jarige vrouw uit Zwolle onder invloed van alcohol een snorfiets te besturen. Bij de ademanalyse op het bureau blies zij 305 ug/l. Zij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van twee uren.

 

 

Op donderdagavond 16 augustus Bleek op de Burgemeester Roelenweg een 25-jarige man uit Zwolle onder invloed van alcoholhoudende drank zijn auto te besturen. Bij de ademanalyse op het bureau blies hij 310 ug/l. Proces-verbaal werd tegen hem opgemaakt.

 

Op donderdagnacht 17 augustus werd aan de Marsweg een 21-jarige man uit Zwolle aangehouden omdat hij onder invloed van alcoholhoudende drank een bestelauto bestuurde. Bij de ademanalyse op het bureau blies hij 420 ug/l. Omdat hij een beginnend bestuurder is, werd ook zijn rijbewijs ingevorderd.

Op de Purcellstraat werd op donderdagnacht 17 augustus een 23-jarige man uit Zwolle aangehouden voor rijden onder invloed in zijn auto. Ook werd de man zijn rijbewijs ingevorderd. Bij de ademanalyse op het bureau blies de man 480 ug/l.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Bestuurders onder invloed”

  1. Ik blijf me erover verbazen dat zoveel mensen nog met drank op rijden (die paar die gepakt worden zijn verhoudingsgewijs maar een klein deel, lijkt me), terwijl je niemand toch meer wijs hoeft te maken over de mogelijke gevolgen. Wat is er nu zo moeilijk aan om mee te rijden of een taxi te nemen als je zo graag wilt drinken?

Reacties zijn gesloten.