Het weer: bewolkt

Zwolle – Zondag is het een droge en overwegend bewolkte dag. Met een matige zuiden- tot zuidoostenwind wordt het ongeveer 6 graden in het noorden van het land en maximaal 10 graden in het zuiden. In de loop van de middag nadert een storing en wordt de bewolking in het westen dikker. Het blijft echter droog, ook in de avond.

12-02-2011_weerfotothorbeckegracht_met_wijndragerstoren.jpg
Thorbeckegracht

Maandagochtend is het bewolkt en in vrijwel het hele land regent het. In de loop van de ochtend trekt de regen naar het oosten weg. De rest van de dag verloopt overwegend bewolkt. In het westen kan in de loop van de middag de zon even doorbreken. In het noorden van het land wordt het 7 graden, in het zuiden ligt de temperatuur rond 9 graden. Dinsdag verandert er weinig. Het is overwegend bewolkt en ’s ochtends is het op de meeste plaatsen droog. In de middag neemt de kans op wat lichte regen of motregen vanuit het westen weer toe. In het noorden van het land liggen de maxima rond 4 graden, in het zuiden wordt het ongeveer 7 graden.

Ook de dagen daarna verlopen bewolkt met van tijd tot tijd regen. In het noorden van het land komt de stroming uit het oosten, en wordt koude lucht aangevoerd. De temperaturen blijven daar tot en met woensdag hangen rond 4 graden. In het zuiden van het land is het een stuk minder koud. Vanaf donderdag draait de stroming overal naar het westen, en lopen de temperaturen ook in het noorden weer op.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Het weer: bewolkt”

Reacties zijn gesloten.