Gereduceerde kaarten voor thuiswedstrijden FC Zwolle

Zwolle – Een fantastisch seizoen, de ontknoping nadert voor FC Zwolle… Bij de laatste vijf thuiswedstrijden kan de club nog wel extra steun gebruiken. Support FC Zwolle bij het zinderende slot van dit topseizoen!

Voor slechts € 65,- ben jij aanwezig bij de laatste vijf thuiswedstrijden van FC Zwolle dit seizoen. Jeugd tot en met zestien jaar betaalt slechts € 35,-! De laatste vijf te spelen competitiewedstrijden zijn: FC Zwolle – FC Dordrecht , 11 maart 2011, FC Zwolle – RBC Roosendaal, 18 maart 2011, FC Zwolle – Helmond Sport, 8 april 2011, FC Zwolle – RKC Waalwijk, 22 april 2011 en FC Zwolle – FC Den Bosch, 29 april 2011. De verkoop start maandag 14 februari. De kaarten zijn te koop bij de receptie van FC Zwolle. De actie geldt niet voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven, op vrijdag 25 februari. Uiteraard is het wel mogelijk om voor deze wedstrijd kaarten te kopen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Gereduceerde kaarten voor thuiswedstrijden FC Zwolle”

  1. Wanneer je nu een seizoenskaart neemt, en ze promoveren. Heb je wel de keus om je plekje te behouden. Anders moet je maar afwachten of je volgend jaar een plekje hebt.

  2. Ingrid je bent erg optimistisch over het volgend seizoen bij de FC Zwolle .Er zal wel eens een wedstrijd zijn dat het stadion vol zit als ze in de Eredivisie zitten .Maar echt elke wedstrijd een vol stadion daar geloof ik hier in Zwolle nog niet in .Dus er is altijd wel een plaatsje

  3. @Pieters
    Heb jij met de vorige promotie niet in de rij moeten staan dan? Ik weet iig nog goed dat ik op de boerendanserdijk stond, in de rij;)

  4. Bericht door Pieters, op 15 februari 2011 om 09:09
    Ingrid je bent erg optimistisch over het volgend seizoen bij de FC Zwolle .Er zal wel eens een wedstrijd zijn dat het stadion vol zit als ze in de Eredivisie zitten .Maar echt elke wedstrijd een vol stadion daar geloof ik hier in Zwolle nog niet in .Dus er is altijd wel een plaatsje

    In het eerste seizoen van de eredivisie was 75% van de thuiswedstrijden uitverkocht. In het tweede seizoen alles.

    Bovendien als we nu al een gemiddelde hebben van 7.000 dan moet het in de ere alleen maar meer worden.

Reacties zijn gesloten.