Job Cohen op bezoek in Zwolle

Zwolle –  PvdA-partijleider Job Cohen is woensdag 16 februari op verkiezingstournee en tussen de middag op bezoek in Zwolle. 

Cohen komt om 11.45 uur met de PvdA-bus aan voor een bezoek bij de Kringloopwinkel aan de Veerallee (nr.12) en laat zich informeren over het werk van de winkel. Hij wordt bijgepraat over het 1000-banen-plan en de link die het werken in de Kringloopwinkel daarmee heeft. In het restaurant van de winkel wordt de lunch gebruikt en vandaar gaat de PvdA-bus door naar Drenthe.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

20 gedachten over “Job Cohen op bezoek in Zwolle”

  1. gauw weg met die loser, heeft niks te zeggen en Zwolle heeft niks aan hem. Laat lokale en regionale politiek ook over aan lokale lieden en niet aan deze niksnut van de Partij van de Asocialen

  2. Zeer de moeite waard,een wijze beschaafde man die op een fatsoelijke manier zijn boodschap uitdraagd,

    J.Cohen en zijn achterban hebben het niet nodig om anderen te schofferen.

    Daar kan menig een wat van leren.:D:D:D

  3. @Thijs Jansen

    Waarschijnlijk ben jij van dat PVV uitschot die de voornaam Henk draagt.

    @ontopic

    Leuk dat de heer Cohen langskomt in Zwolle en zich laat zien op plekken waar de nood echt hoog is. Een propaganda wandeling over de zwolse markt is eigenlijk zo’n inkoppertje.. he zwolse? 😉

  4. Ik snap niet dat iederen er nog intrapt dat politici alleen maar aandacht geven als ze er zelf wijzer van kunnen worden.
    Kort daarna worden we allemaal weer gewoon vergeten.

    De kunst van de propaganda blijkt ons verstand steeds weer te boven te gaan…
    Overigens is het zo dat wij dit met zn allen ook gewoon betalen.

    Dan is het niet zo vreemd dat er protest stemmers opstaan.

  5. Eppe.

    Precies,Job gaat tenminste met de bevolking in gesprek,en mengt zich tussen hen.

    Je ziet morgen (gelukkig)geen windvlaag van een waterstofperoxide pruik ,omringd door een horde sportschoolfanaten door Zwolle waaien.;)

  6. Mwah ik sta hier ook wel wat sceptisch tegenover. Waarschijnlijk zijn de kiezersaantallen hier wat laag voor de PVDA, want om Zwolle geeft Den Haag echt niet. Maar daarnaast, het is ook taak aan de overheid om zich te mengen onder de bevolking en al helemaal met de aanstaande verkiezingen. Nou, leuk in ieder geval.

  7. Job had burgemeester moeten blijven was voor alle partijen beter geweest.
    En nog wat, er zijn genoeg prominenten langs geweest Derk, maar je moet ze wel willen zien.

  8. Job Cohen. Blijf weg uit Zwolle. Ook hier moeten we je gedrag niet.

    Een bezoekje brengen aan de plaatselijke kringloop waar natuurlijk een groot deel van zijn stemmende doelgroep rond loopt, om vervolgens in Emmen een bakje thee te gaan drinken.

    Wie wil dat nou niet, rondreizen, thee drinken en nog betaald krijgen voor je aanwezigheid. Meer hoef je niet te doen.

    Gelukkig geen burgemeester meer van Amsterdam. Wat een puinhoop heeft meneer daar achter zich gelaten. Een falende multi culti stad met een paar bouwputten en kansrijke buurten met nieuw Nederlands raptalent.

  9. Iedereen maakt gelukkig zijn eigen keuzes,en ik kan doorsnee met ieder door 1 deur.
    Maar dat ongenuanceerde op niets gebaseerde lulkoek daar stoor ik mij aan.

  10. Persoonlijk heb ik ook enige argaan bij “spontane” belangstelling van een Haagse politicus voor een Zwolse kringloopwinkel, maar laat hem alsjeblieft zn werk doen, want voor je het weet zit er weer een politicus op wachtgeld thuis.

  11. Fijn dat deze man even naar Zwolle komt, even een paar zieltjes scoren voor de partij van de afbraak en dan lekker weer terug naar Den Haag.Deze Job Cohen heeft nog nooit wat goeds achtergelaten zie de hele situatie in Amsterdam.

  12. Beste Dirk (11:58 uur), zou je voortaan het fatsoen kunnen opbrengen om alleen namens jezelf te spreken en niet namens anderen? Ik vind het prima dat Cohen op bezoek is in Zwolle. Ik vind het ook prima als Rutte, Wilders of Verhagen dat doet. Het is misschien een idee om de eigen politieke voorkeur los te koppelen van de vraag of iemand wel of niet de stad mag bezoeken.

  13. Het is jammer als Dirk zijn mening geeft hij gelijk voor rechts-extremist wordt uitgemaakt door Zwolse.Wat Dirk hier verteld is wel de treurige waarheid in Amsterdam.

  14. Bericht door Zwolse, op 16 februari 2011 om 00:14
    J.Cohen en zijn achterban hebben het niet nodig om anderen te schofferen.

    Bericht door Zwolse, op 16 februari 2011 om 12:41
    Dirk.

    Jij voldoet precies aan het profiel waar Kafka ons vanochtend voor waarschuwde.Als je de link gelezen hebt zul jij je zeker kunnen vinden bij die aanhang.

    Dit vind ik een “klein” beetje tegenstrijdig.

Reacties zijn gesloten.