Het weer: iets kouder

Zwolle – Woensdagochtend is het bewolkt en op de meeste plaatsen droog. De wind is naar het zuiden gedraaid en is zwak tot matig van kracht. ’s Middags draait de wind langzaam naar het oosten waardoor de lucht wat droger wordt. Dit gebeurt eerst in het zuidoosten waardoor de bewolking wat oplost en de zon kan doorbreken. De maxima liggen tussen 6 graden in het noorden en 10 graden in Limburg. In de avond draait de wind overal naar het oosten en wordt het wat kouder dan de voorgaande dagen. De temperatuur daalt tot rond of net iets boven het vriespunt.

15-02-2011_weerfoto__katerveersluis_.jpg
Katerveersluis

Donderdag wordt een aardige dag. Er staat een overwegend zwakke oosten tot noordoostenwind en overdag is er voldoende ruimte voor de zon. Het wordt langzaam iets kouder, maar donderdag stijgt de temperatuur in de middag toch nog naar 4 tot 8 graden. In de avond dalen de temperaturen snel en gaat het op de meeste plaatsen 1 à 2 graden vriezen. Vrijdag neemt de bewolking weer wat toe, maar de zon laat zich wel af en toe zien. De wind blijft in de oosthoek zitten en is zwak tot matig. In het noorden wordt het 3 graden en in het zuiden een graad of 7. Het blijft de hele dag droog en in de nacht vriest het op de meeste plaatsen licht.

In het weekend nemen de neerslagkansen weer toe. In grote delen van het land zal er regen vallen, maar het noordoosten maakt ook kans op wat sneeuw.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Het weer: iets kouder”

Reacties zijn gesloten.