De Kern organiseert belastingcursus

Zwolle – De Kern maatschappelijke dienstverlening organiseert ook dit jaar weer een belastingcursus. De cursus is bedoeld voor burgers uit Zwolle die graag willen leren hoe ze hun eigen aangifte inkomstenbelasting moeten invullen.

De cursus bestaat uit een bijeenkomst van 2,5 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt door de Sociaal Raadslieden van De Kern uitleg gegeven over het invullen van de aangifte en leert de cursist hoe hij/zij de eigen aangifte in moet vullen. De cursussen worden op drie momenten aangeboden: 24 maart ‘s morgens en ’s middags en 25 maart ’s middags. De cursussen worden gegeven bij De Kern aan het Straussplein 5 te Zwolle. De cursus was voorgaande jaren een groot succes. De Kern hoopt dit jaar een nieuwe groep mensen met deze cursus aan te spreken. Het is noodzakelijk dat de deelnemers Nederlands kunnen lezen en schrijven en dat zij enige computerervaring hebben.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur via telefoonnummer: 038-4569750 van de FormulierenBrigade van De Kern maatschappelijke dienstverlening.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “De Kern organiseert belastingcursus”

Reacties zijn gesloten.