Het weer: zon!

Zwolle – Dinsdag wordt opnieuw een zonovergoten dag. Dankzij de zon loopt de temperatuur ’s middags op naar gemiddeld 8 graden. In het zuiden wordt het op veel plaatsen zelfs 10 graden. Er staat een matige wind, die geleidelijk van het zuidoosten naar het zuidwesten draait. Dinsdagavond worden er, met die zuidwestenwind, wolkenvelden en zachtere lucht aangevoerd. Daardoor wordt de nacht van dinsdag op woensdag niet zo koud als afgelopen nachten. De minima liggen in het noordoosten tegen het vriespunt aan. In het westen koelt het af naar +2 graden.

07-03-2011_weerfoto___rijksweg_a28_.jpg
Snelweg A28

Woensdag is het overwegend bewolkt. De wind draait naar het westen en trekt behoorlijk aan. Er staat in het binnenland een windkracht 4 of 5. In de kustgebieden waait een krachtige wind. Op de Wadden is zelfs een windkracht 7 mogelijk. Vanuit het westen trekt een gebied met regen over het land. Het wordt woensdag vrij zacht voor de tijd van het jaar. De middagtemperatuur komt uit tussen 8 graden in het noorden en 11 in het zuiden. Donderdag trekt een nieuwe storing over het land. Op de Wadden staat een stormachtige zuidwester en ook in het binnenland waait het stevig. Er valt aan het einde van de dag opnieuw een beetje regen. De maxima liggen rond 8 graden.

De dagen daarna blijft het wisselvallig weer. Overdag ligt de temperatuur rond 8 graden, ’s nachts licht de temperatuur in het algemeen iets boven het vriespunt. Vrij normaal weer voor de tijd van het jaar!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)