Studenten Deltion maken fietsen gereed voor Zuid-Afrika

Zwolle – Studenten van de afdeling Logistiek & Vervoer en Tweewielertechniek hebben ruim 160 kinderfietsen gereed gemaakt voor verzending naar de slopenwijken van Johannesbrug. Met deze fietsen bieden ze jongeren de kans om op de fiets naar school te gaan en met elkaar te spelen.

 fiets1.jpg

Het project Doneer een fiets en help een kind in Zuid-Afrika is een initiatief van Erik Stekelenburg van Stichting Tender, Love and Care (TLC). De fietsen zijn gratis beschikbaar gesteld door verschillende rijwielhandelaren en particulieren uit Zwolle en omstreken.

internet201.jpg

Om de fietsen zo efficiënt mogelijk te kunnen vervoeren, heeft Erik Stekelenburg de hulp van studenten van het Deltion College ingeschakeld. De studenten Tweewielertechniek waren verantwoordelijk voor het demonteren van de fietsen. Want, om de fietsen efficiënt te kunnen laden moesten de sturen worden verzet en de trappers eraf gehaald. De studenten Logistiek & Vervoer waren vervolgens verantwoordelijk voor het laden van de fietsen in een zeecontainer. De fietsen arriveren over een maand in Zuid-Afrika. Meer informatie over de Stichting TLC staat op www.adoptiebedje.nl .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Studenten Deltion maken fietsen gereed voor Zuid-Afrika”

  1. Ik hoop dat ze op de goede plekken aan gaan komen dan:

    Studenten van de afdeling Logistiek & Vervoer en Tweewielertechniek hebben ruim 160 kinderfietsen gereed gemaakt voor verzending naar de slopenwijken van Johannesbrug.

    Want het zijn toch de sloppenwijken van Johannesburg? Of heb ik het mis?

Reacties zijn gesloten.