‘Zwolle zit voor paal !’ voor Warchild

Zwolle – Vanaf 25 maart trekken de DJ’s van Radio 538 langs 25 steden in Nederland om zo veel mogelijk geld op te halen voor War Child. Op dinsdag 29 maart komt de ochtendshow van Edwin Evers live vanaf het Lübeckplein tussen 6.00-10.00 uur. Om de actie van Radio 538 voor WarChild in Zwolle meerdere dagen zichtbaar te maken voor de mensen organiseert Patrick van Ommen ‘Zwolle zit voor paal !’

Bij ‘Zwolle zit voor paal !’ moeten de deelnemers zoveel mogelijk geld inzamelen voor War Child. Dit doen ze door opdrachten uit te voeren die met behulp van het publiek tot een goed einde gebracht kunnen worden of door een specifieke opdracht vanuit het publiek te volbrengen waar men geld voor doneert. Je kunt hierbij denken aan het strijken van wasgoed, een computer installeren of alle andere activiteiten die op een ruimte van 80 x 100 cm gedaan kunnen worden.

Om de spanning erin te houden wordt er gewerkt met eliminatierondes op basis van het binnengehaalde geld. Op het moment dat de eliminatieronde begint moet de deelnemer met de minst opgehaalde donaties van de paal afstappen, zijn opgehaalde geld word dan verdeeld over de overgebleven deelnemers. De deelnemers beginnen met het bouwen van hun eigen onderkomen op zaterdag 26 maart vanaf 08.00 uur op het Grote Kerkplein in Zwolle.

Het programma ziet er als volgt uit: Zaterdag 26 maart: Vanaf 08.00 uur mogen de kandidaten beginnen met bouwen. Start paalzitten om 12.00 uur. De mensen kunnen doneren aan degene waarvan zij vinden dat deze het mooiste onderkomen heeft gemaakt. Zondag 27 maart: Eerste eliminatie om 15.00 uur. Deelnemers krijgen om 12.00 uur een groepsopdracht die ze met behulp van het publiek tot een goed einde moeten brengen. Maandag 28 maart: Deelnemers moeten zichzelf profileren om zodoende geld in te zamelen. Tweede eliminatie om 15.00 uur. Dinsdag 29 maart: Grote finaledag Overgebleven deelnemers moeten alles uit de kast halen om voor 09.30 uur de meeste donaties binnen te halen. Einde om 09.30 uur met bekendmaking eindbedrag en winnaar live op Radio 538 middels de razende reporter.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via patrickvanommen@gmail.com Er is ruimte voor maximaal 5 deelnemers. De deelnemers worden goed begeleid door professionele BHV-ers van BHV Iris waardoor er 24 uur per dag medische begeleiding is en de veiligheid tijdens de nachtelijke uren word gewaarborgd door Bloemink Security. De stalenconstructie word geleverd door Eetcafé De Compagnie uit Hasselt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “‘Zwolle zit voor paal !’ voor Warchild”

  1. Vlak bij mijn werk, krijg er vast wel iets van mee. Zal een gaan informeren bij mijn collega’s of ze zijn te porren om mee te doen.

  2. In Zwolle organiseren studenten van Hogeschool Windesheim en ondernemers samen een megagroot ontbijt voor de hele stad.

    bron radio 538, heb hier nog niets over gezlezen of gehoord.

Reacties zijn gesloten.