Grote Culturen Spelshow op Meander College

Zwolle – Aanstaande vrijdagmiddag, 25 maart, organiseren leerlingen van het Meander College een Grote Culturen Spelshow. Leerlingen (vmbo/havo/vwo) met een verschillende culturele achtergrond gaan samen met hun docenten in teams de uitdaging aan. Niet alleen wordt de kennis over de diverse culturen getest, ook op creatief gebied gaan de deelnemers de strijd aan.

De presentatie is in handen van drs. Fati Benkaddour, docente, schrijfster, professioneel buikdanseres en yoga-docente. Het Meander College, cultuurschool in Zwolle, hecht veel waarde aan respect, samenwerking en begrip voor elkaar. De school heeft hier zowel tijdens als buiten de lessen veel aandacht voor. De aanvang van de Grote Culturen Spelshow is op vrijdag 25 maart om 13.00 uur. De locatie is de aula van het Meander College, Dobbe 37 in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Grote Culturen Spelshow op Meander College”

  1. Goed initiatief, wij hollanders hebben een prachtige open en tolerante cultuur. Dit mag wel eens uitgedragen worden. gastvrijheid en vriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel, ik gok op een hoge opkomst

Reacties zijn gesloten.