Mishandeling portiers

Zwolle – Bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat werd zondagochtend 20 maart een 31-jarige Zwollenaar aangehouden voor mishandeling.

 politie_logo_4.jpg

De man was binnen vervelend geweest en werd door de beveiligingsmedewerkers de gelegenheid uitgezet. Daarbij schopte en sloeg de Zwollenaar beide medewerkers. Zij deden aangifte tegen de man. De man werd voor nader onderzoek ingesloten en kan proces-verbaal tegemoet zien.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Mishandeling portiers”

  1. Betreft het nou elke keer dezelfde toko in de Voorstraat waar de ellende optreedt? Ik zie de termen ‘horeca’, ‘Voorstraat’ en iets van ‘mishandeling’ of iets dergelijks wel erg vaak terug komen hier op WZ.

  2. het is inderdaad lastig te zeggen waar het rapalje zich ophoudt. Ik vind het erlijk gezegd kort door de bocht om te stellen dat wfvn zelf op de fiets even polshoogte moet gaan nemen in de stad daar het nooit bekend is waar de onlusten zullen losbarsten. voorts wil ik nog wel even vermelden dat de problematiek in de voorstraat niet van de laatste tijd is. mijn dochter is jaren geleden eens out-of -the- blue eens geslagen in cafe de doctor. maar goed dit is wel lang geleden. ergens jaren 80 in de buurt.

Reacties zijn gesloten.