Interieur & styling, van theorie naar praktijk

Zwolle – Donderdag 31 maart start de workshop Interieur & styling. De workshop is het vervolg op de succesvolle lezingen die Ellen Vegter de afgelopen maanden in de Zwolse bibliotheken heeft gehouden. Na de theorie van de lezing is deze workshop vooral een persoonlijke en praktische workshop: tijdens de drie workshopavonden ga je aan de slag met je eigen (gewenste) interieur.

interieurstyling.jpg

Wil je je meubels ook wel eens anders neerzetten of ga je verhuizen of verbouwen? Voelt je interieur niet goed, maar weet je niet waar dit aan ligt? Kleine veranderingen en de juiste accessoires maken het verschil. Soms is er echter meer nodig. Het opnieuw inrichten van een huis lijkt vaak heel moeilijk en duur, maar met de juiste meubelopstelling en kleuren hoeft het restylen van je huis niet duur te zijn. Ellen Vegter begeleidt de deelnemers van de workshop bij het maken van een eigen moodboard en interieurplan. Daarbij komen o.a. aspecten als kleur, verlichting en stijlen aan de orde. De workshop Interieur & Styling is bedoeld om je op weg te helpen met het inrichten en restylen van je huis. Na het volgen van deze workshop kun je zelfstandig iedere ruimte in je huis opnieuw inrichten met wat je geleerd hebt tijdens deze cursus. Bovendien beschikt elke deelnemer over een gewenst interieurplan voor de woonkamer, de slaapkamer of andere woonruimte.

Ellen Vegter is een geregistreerd en gecertificeerd interieurstylist. Zij volgde haar opleiding aan het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur en mag zichzelf "Master of InteriorDesign" noemen. Samen met een klant inventariseert zij de woonwensen en vertaalt dit naar een duidelijk en praktisch plan bij de restyling van een woon- of slaapkamer.

Workshop ‘Interieur & styling’ door Ellen Vegter: donderdag 31 maart, 7 en 14 april van 19.30 tot 22.00 uur in Bibliotheek Zwolle Zuid (Van der Capellenstraat 95). Deelname kost 70 euro (incl. koffie/thee en een waardebon van de Decorette). Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deelname. Reserveren (via www.bibliotheekzwolle.nl ) wordt dan ook aangeraden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)