Grote ballonnenactie voor War Child

Zwolle – Vanaf 25 maart trekken de DJ’s van Radio 538 langs 25 steden in Nederland om zo veel mogelijk geld op te halen voor War Child. Op dinsdag 29 maart a.s. zijn de DJ’s in Zwolle aanwezig. De ochtendshow van DJ Edwin Evers wordt volledig uitgezonden vanaf het Lübeckplein tussen 6.00-10.00 uur. Ook Quality Contacts uit Zwolle gaat zich inzetten voor deze actie.

Op 29 maart staat Quality Contacts met haar medewerkers op het Lübeckplein om ballonnen te verkopen voor War Child. Voor minimaal € 2,- koopt u een ballon die verzameld wordt in een groot net. Aan het eind van de actie, rond 10.00 uur, worden de ballonnen opgelaten en wordt er bekend gemaakt hoeveel geld er met de actie is opgehaald.

Koopt u een ballon? Dan maakt u naast dat u een fantastisch doel steunt ook nog eens kans een leuke prijs. De ballon die de meeste kilometers maakt en wordt teruggestuurd wint VVV Kadobonnen t.w.v. € 150,-. Ook de vinder van de ballon wordt beloond met een kadobon van € 50,-

Vanaf nu kunt u ook online meedoen aan de actie. Ga naar www.ikvoorwarchild.nl  en zoek op Quality Contacts. Je kan hier via Ideal een bedrag doneren. Medewerkers van Quality Contacts stoppen de ballon met wedstrijdkaart voor u in het net.

Men wil zoveel mogelijk geld inzamelen waarmee War Child kinderen in oorlogssituaties kan helpen. U vindt toch ook dat deze kinderen een betere toekomst verdienen? Kom daarom langs op dinsdag 29 maart tussen 6.00-10.00 uur en koop een ballon voor War Child!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)