Man geslagen door onbekende man

Zwolle – Op maandagavond 21 maart rond 20.45 uur is een 25-jarige Zwollenaar in zijn woning aan de Madurastraat geslagen door een onbekende man. Er werd bij de 25-jarige man aangebeld waarop hij de deur opende. Er stonden twee onbekende mannen voor de deur die vroegen of hij hen zojuist gebeld had. Dit was niet het geval. Vervolgens kreeg de man uit het niets een vuistslag in zijn gezicht en een trap in zijn maag. Hierop gingen de twee mannen ervandoor in de richting van de Molenkampsweg. De man heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Het signalement van de twee mannen is als volgt: Beiden zijn rond de 25 jaar oud, hebben een donkere huidskleur en donker haar. Eén van hen heeft een mager postuur en is tussen de 1.80 – 1.85 meter lang. De andere man heeft een normaal postuur en is circa 1.75 – 1.80 meter lang. Beiden droegen donkere kleding. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van deze mishandeling. Heeft u iets gezien dat te maken kan hebben met deze mishandeling, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vraag naar politieteam Zwolle-Oost.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Man geslagen door onbekende man”

  1. Hier kan etage niets mee. jammer, maar iets anders kan ik er niet van maken.
    Wel een interessant signalement, moet ik erbij zeggen!

  2. Ja dat signalement zegt zeker weer genoeg maar laten we dit maar gewoon op een incident houden.oogjes sluiten snaveltje toe>:(

  3. Ja inderdaad, alweer een incident in de Indische Buurt. De grootste en meest zorg-wekkendste probleemwijk van Zwolle. En zolang SWZ en de gemeente Zwolle de Indische buurt toch als het afvoerputje van de Zwolsche samenleving blijft zien, zal dit ook altijd wel een probleemwijk blijven !

    Een verontruste bewoner van de Madurastraat.

  4. Heb voor akefietjes eens gebeld met de partij waarop ik stem. Er kwam 2x iemand bij mij thuis van die partij…..uitstekende tips en invalshoeken gekregen. Idd jaap ze waren van

    PVDA-Zwolle….moet je ook nog namen om e.e.a. te checken?
    😉

  5. @Papje

    Mijn ervaring is dat het meestal mensen van buiten de Indische Buurt zijn die incidenten naar binnen halen. Heb zelf dik acht jaar aan de Madurastraat gewoond totdat huisje helaas te klein werd en eigenlijk nooit noemenswaardige rotzooi meegemaakt.

    Merkt u dat het de laatste 2 jaar erger is geworden? En waar ligt dat dan aan volgens u?
    Want er wordt wel degelijk geïnvesteerd in de Indische Buurt door zowel gemeente, Openbaar Belang als SWZ, maar als de onveiligheidsgevoelens weer toenemen (na jaren een dalende trend te hebben gekend), dan moeten we kijken naar gevolg en actie.

    Overigens, in het verlengde van Dick’s opmerking van 10.13 uur. De ChristenUnie heeft de Indische buurt officieel geadopteerd. En zal dergelijke signalen van toenemende onveiligheid ook zeer zeker waarderen.

    Met vriendelijke groet,

    Martijn van der Veen
    Voormalige bewoner Madurastraat met zwak voor Indische buurt

  6. Tegen sommige gekken is geen beleid opgewassen. Twee halve zolen die bij een wildvreemd iemand aanbellen en diegene voor de vlakte slaan… – zoiets kan in principe overal gebeuren. Zwolle zal best probleemwijken hebben, maar je maakt mij niet wijs dat een voorval zoals dit niet in Stadshagen had kunnen gebeuren.

Reacties zijn gesloten.