Dierenweide ‘T Spiekertje nu ook online

Zwolle – Dierenweide ’t Spiekertje in de wijk Ittersumerbroek in Zwolle-Zuid is sinds kort online: via http://dierenweidetspiekertje.webs.com  wordt informatie gegeven aan de websitebezoeker. De website is ontwikkeld door het Zwolse bedrijf Van Altena KommunikationZ, dat naast teksten, foto’s en films ook websites in opdracht maakt.

dsc_7550.jpg

“Een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf is het maatschappelijk bewust ondernemen, waarbij opdrachten om niet worden uitgevoerd”, aldus bedrijfsleidster Saskia van Altena. Zij zorgde naast de foto’s ook voor een uitnodigend filmpje over de dierenweide die op de site is gezet. “Ik ben sinds enkele maanden vrijwilliger bij ’t Spiekertje en vind dat we een leuke club mensen hebben. Ik bedacht het idee om een website te beginnen, waarbij kostenneutraal gewerkt kan worden. Ik nodig iedereen uit eens een kijkje te nemen op onze prachtige website en een bijdrage te leveren in de vorm van een foto of nieuws”.

Dierenweide ’t Spiekertje bestaat sinds 1996 en wordt gerund door een enthousiaste groep vrijwilligers, die ook op de website staan. “Aangezien deze vrijwilligers en hun kinderen zoveel werk verzetten, is het eens goed dat ze met naam en foto op de website worden gezet. Ik heb alleen maar een groot respect voor deze mensen”.

Mensen die dierenweide ’t Spiekertje een warm hart toedragen, kunnen eens een kijkje komen nemen op de zaterdag, wanneer er gezamenlijk gewerkt wordt tussen 9 en 10 uur. Op zaterdag 23 april is er weer vanaf 10.30 uur eieren rapen voor de kinderen uit de buurt. Donaties zijn natuurlijk ook altijd welkom via rekeningnummer 92 54 33 691 ten name van dierenweide ’t Spiekertje Zwolle.

Voor meer informatie en aanmelding voor het eieren rapen of vrijwilligerswerk: Johan Grolleman, telefoon 460 6031 of j.a.grolleman@kpnmail.nl . Website: http://dierenweidetspiekertje.webs.com .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)