Netwerktafel Dieze Oost

Zwolle – Als wijkbewoner zie je door de bomen het bos soms niet meer. In een wijk zijn vaak vele organisaties actief, met een groot aanbod aan activiteiten en/of (vrijwilligers-) werk. En tsja, als je dan iets zoekt om te gaan doen, waar moet je dan beginnen? En waar moet je beginnen als je het spannend vindt om iets nieuws te ondernemen of om contact te zoeken met een organisatie? Of als je eigenlijk graag wilt dat iemand iets met jou samen gaat doen?

Dan is de netwerktafel Dieze Oost een uitkomst. De netwerktafel is voor alle wijkbewoners uit Dieze die graag iets willen doen in hun eigen wijk, maar daar een beetje hulp bij kunnen gebruiken om hun weg te vinden. De netwerktafel vindt 1x per maand plaats op de laatste donderdag van de maand, de eerste netwerktafel is aanstaande donderdag 24 maart van 15.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in wijkcentrum Dieze Oost aan de Zerboltstraat.

Dus ben jij op zoek naar een maatje? Of zoek je muziek of computerles? Of wil je graag vrijwilligerswerk doen in je eigen wijk, maar je weet niet wat er allemaal is? Kom dan langs a.s donderdag bij onze netwerktafel. Voor meer informatie kan je bellen naar Willeke Geerts, 06-23156077 of mail je vraag naar netwerktafelzwolle@gmail.com .

De netwerktafel is een onderdeel van de Buurtactieplannen van Dieze en sluit aan bij de ontwikkelingsvisie van Dieze voor de komende jaren. De netwerktafel is een initiatief van Kwartiermakers en is een project van Stichting Focus. Voor meer info kijk op www.focuszwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)