Win een hotelkamerconcert van MakeBelieve

Zwolle – Powerpopband MakeBelieve, poppodium Hedon en Bilderberg Grand Hotel Wientjes hebben de handen ineen geslagen voor een wel hele fijne actie!

makebelieve_470.jpg
Eigen foto

MakeBelieve staat vrijdag 15 april in poppodium Hedon te Zwolle. Voorafgaand aan dit concert geven de mannen voor 2 gelukkigen een super exclusief,- en intiem minioptreden in een hotelkamer van Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle! Helaas blijft de band niet slapen, maar na het optreden kun jij wel genieten van een heerlijke overnachting en een unieke herinnering! Natuurlijk is deze unieke kans alleen voor een echte fan dus je moet er wel wat voor doen. Laat Hedon op wat voor manier dan ook weten dat je een echte fan bent van MakeBelieve. Alles is toegestaan ( nou ja, vooruit bijna alles dan… ), dus filmpjes, foto’s, songteksten, zelf gezongen liedjes, werkstukken, etc. etc.
Als het maar origineel is, want wie ons het meest overtuigt wint een hotelovernachting plus een miniconcert van de mannen op je hotelkamer en je mag nog één persoon uitnodigen ook. De enige voorwaarde is dat je je kaartje (of e-ticket) in je inzending verwerkt, want een echte fan heeft natuurlijk al lang een ticket gekocht voor het optreden van MakeBelieve op vrijdag 15 april. Inzenden kan tot woensdag 13 april (tot 12:00) naar publiciteit@hedon-zwolle.nl of per post naar Burgemeester Drijbersingel 7, 8021DA Zwolle. Dus je hebt even de tijd om met iets heel bijzonders te komen. Zorg ervoor dat je je telefoonnummer meestuurt zodat wij contact met je kunnen opnemen. Van deelnemers jonger dan 18 jaar hebben we schriftelijke toestemming van ouders/voogd nodig voor de hotelovernachting. Succes!

Kijk voor meer informatie op www.hedon-zwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Win een hotelkamerconcert van MakeBelieve”

  1. Dat is vaker zo met iets wat nog niet zo heel lang bestaat. Daar kun je zelf verandering in brengen door te lijken en luisteren:)

Reacties zijn gesloten.