Premiere GlobalBeatz DanceParty in De Enk

Zwolle –  Op zaterdag 2 april a.s. zal in De Enk, de premiere plaatsvinden van de GlobalBeatz DanceParty, met DancingDjMike. DancingDjMike draait een mix van uiterst dansbare beatz, met invloeden uit alle windstreken en alle tijden.

DancingDJMike danst zelf graag mee en vindt zijn inspiratie qua muziek en dans bij o.a. dansexpressie, contactimprovisatie en 5Ritmes. Tevens zijn er tijdens het dansen GlobalScentz geuren, verzorgd door Grytsje Kramer van Weldaad. Voorafgaande aan het festijn is de Kundalini meditatie door Sjieuwke Hoogkamp, een actieve meditatie (met dansfase) waarmee je in contact kunt komen met je levensenergie, je levenslust en het vuur in jezelf. De avond begint vroeg, dus het is handig tijdig te komen. Tijdens de meditatie is de deur van de danszaal gesloten. De sfeervolle bar van Wijkcentrum De Enk is dan natuurlijk wel geopend.

Programma:
19:30-20:45 Kundalini actieve meditatie,
21:00-00:30 GlobalBeatz DanceParty.

Entree:
Meditatie € 5,00  DanceParty € 7,50, beiden € 10,00.

Meer informatie is te vinden op: www.globalbeatz.nl. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige DanceParty’s.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)