New Wave tijdens de Zotte Zaterdag in Eureka

Foto van auteur

Zwolle – De Zotte Zaterdag in Eureka wordt een steeds bekender begrip in de wijk Assendorp in Zwolle. Iedere zaterdag vanaf 22:00 uur vindt deze zotte avond plaats in het gebouw van sociaal-culturele vereniging Eureka, aan het Assendorperplein 9.

Een avond waar iedere week een ander thema centraal staat en waar de nadruk ligt op goede (live)muziek en een uitbundige, gezellige sfeer. De Zotte Zaterdag staat op 9 april in het teken van de muziekgenre New Wave, met DJ (Abri)Koos. De hele avond 100% New Wave uit de periode 1979 t/m 1985. DJ (Abri)Koos zal alle stromingen binnen de New Wave voorbij laten komen, van The Human League en Depeche Mode via Schreikback, Blancmange en Heaven 17 tot The Sound en Killing Joke. Ook de experimentele New Wave komt aan bod, met bands als Cabaret Voltaire, Kraftwerk en Bauhaus.

Bij binnenkomst ontvangt elke bezoeker een Top 100, waarvan een eigen Top 10 samengesteld kan worden. Ook kun je 3 nummers van de lijst ‘dissen’ door ze weg te strepen: de DIS-Play. Er wordt dan een punt van dit nummer afgetrokken. Naast al dit is er nog een Quizz, jawel. Vanaf 00:00 uur is het gedaan met het hele spelelement en kan er lekker gedanst worden. Het belooft een gezellige, swingende en leuke avond te worden die menigeen doet denken aan die goeie ouwe tijd of juist inspirerend is als je deze periode niet (bewust) hebt meegemaakt. De dress code = Zoveel mogelijk zwart… De Top 100 waaruit gekozen kan worden, evenals nadere info over Eureka en de Zotte Zaterdag, is alvast te vinden op www.eureka-zwolle.nl.

Entree voor de Zotte Zaterdag is gratis, maar lidmaatschap van sociaal-culturele vereniging Eureka is verplicht. Kom een maandje proeven voor € 2,50 of word jaarlid voor € 15,-.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “New Wave tijdens de Zotte Zaterdag in Eureka”

  1. Tsja, als je nu al persberichtjes gaat rondsturen die pas over een dikke week spelen, is iedereen het al lang weer vergeten.

Reacties zijn gesloten.