Bigband Allotria meets Allard Buwalda

Zwolle – Op zondagmiddag 10 april is het weer zover! Bigband Allotria tovert dan het Grand Café van Bilderberg Grand Hotel Wientjes om tot stomende jazzclub. Niemand minder dan saxofonist Allard Buwalda is deze middag gastsolist.

allotria.jpg

De Zwolse bigband maakte afgelopen februari een flitsend begin aan een reeks van vier concerten en haalt voor het vervolg wederom een gastsolist van formaat naar Zwolle. Saxofonist Allard Buwalda voegt zich bij de band en laat horen waarom hij tot de top van de Nederlandse pop- en jazzscene wordt gerekend.

Buwalda is, mede door zijn veelzijdigheid en interesse in verschillende stijlen, een van de meestgevraagde (studio)musici van Nederland. Als onderdeel van de bekende blazerssectie “The Jay-Horns”, maar ook als solist, begeleidt hij met regelmaat vele nationale en internationale artiesten.

Bandleider Herman Nijkamp heeft in de afgelopen jaren samen met zijn zeventien bandleden succesvolle concerten verzorgd en meegedaan aan diverse bigbandfestivals en -concoursen. In 2010 behaalde Allotria voor de tweede keer op rij de eerste prijs in de topklasse van het Bigband Concours Hoofddorp.

Het Grand Café van Bilderberg Grand Hotel Wientjes is met zijn sfeervolle ambiance de perfecte plek om te komen genieten van een fantastisch bigbandconcert!

 

Zondag 10 april 2011, Bilderberg Grand Hotel Wientjes, Stationsweg 7, Zwolle.

Aanvang concert: 16:00 uur.

Gratis entree

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)