Eric Botteghin drie wedstrijden aan de kant

Zwolle – FC Zwolle verdediger Eric Botteghin is vanwege zijn rode kaart tijdens de wedstrijd tegen Helmond Sport voor vier duels, waarvan één voorwaardelijk, geschorst. 

Met nog vier wedstrijden te gaan is de strijd om het kampioenschap in de Jupiler League spannender dan ooit tevoren. FC Zwolle en RKC Waalwijk maken beiden nog kans op de hoofdprijs. Over twee weken staan beide titelkandidaten tegenover elkaar in Zwolle. FC Zwolle, momenteel koploper met drie punten voorsprong en een beter doelsaldo, zal het tijdens het duel met RKC moeten stellen zonder verdediger Eric Botteghin.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Eric Botteghin drie wedstrijden aan de kant”

  1. Dat is balen zeg. Daar komt nog eens bij dat we dus thuis niet eens fatsoenlijk afscheid kunnen nemen van hem….

  2. Onwezelijk, dat we naar Leeuwarden moeten om Eric uit te zwaaien.
    Sanders fluit as. zaterdag wel, Vitesse – Heerenveen.

  3. Sanders floot natuurlijk als altijd niet erg best en 2 wedstrijden schorsing was ook meer op z’n plaats geweest. Maar natuurlijk had hij zelf niet de overtreding moeten maken.
    Het was een zeer terechte rode kaart

  4. Rode kaart was terecht, tackle van achteren, maar het 75 minuten zonder Botteghin spelen was al een wedstrijd schorsing opzich.

    Maar met een tackle die niet gericht was op kuitbeen of knie vind ik 3 wedstrijden teveel van het goede. 1 wedstrijd had voldoende geweest.

Reacties zijn gesloten.