Oefenen met OV-chipkaart in Zwolle

Zwolle – De OV-chipkaart is een nieuw betaalmiddel in het openbaar vervoer. Omdat het belangrijk is dat iedereen die gebruik maakt van het openbaar vervoer weten hoe zij de kaart moeten gebruiken, organiseert ‘Ervaar het OV’ op 20 april van 13.30 tot 16.30 uur een gratis informatiebijeenkomst in het stadhuis van Zwolle.

De informatiemiddag bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt een presentatie gegeven met instructiefilmpjes over het gebruik van de kaart. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je met de kaart van deur tot deur reist. In het tweede deel kunnen vragen worden gesteld aan de OV-ambassadeurs en medewerkers van Syntus Overijssel en kan er geoefend worden met het gebruiken de OV-chipkaart.

Aanmelden

De bijeenkomst wordt gehouden in opdracht van de provincie Overijssel en vindt plaats in het Stadhuis, Grote Kerkplein 15, Zwolle. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de gemeente Zwolle op telefoonnummer (038) 498 29 98.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Oefenen met OV-chipkaart in Zwolle”

  1. “De OV-chipkaart is een nieuw betaalmiddel”

    De OV-chipkaart is een vervoerbewijs en GEEN betaalmiddel. Gezien de problemen die spelen, verwacht ik niet dat het voorlopig als betaalmiddel aangemerkt wordt.

    @plantje: je realiseert je ook dat die “PRIMA” OV chipkaart je reis voor 7 jaar heeft opgeslagen? Waarom? Daarom.

  2. Bericht door ric0, op 13 april 2011 om 18:20
    @plantje: je realiseert je ook dat die “PRIMA” OV chipkaart je reis voor 7 jaar heeft opgeslagen? Waarom? Daarom.

    Nee, dat wist ik niet. Maar zo erg is het niet.
    In de eerste plaats had ik geen kaart op naam, maar gewoon anoniem een kaartje gekocht.
    Daarnaast heb ik niet zoveel moeite met het bijhouden van gegevens van burgers. De mogelijkheden om misstanden op te sporen wegen bij mij in veel gevallen zwaarder dan enkele privacy gevallen.

Reacties zijn gesloten.