Teams helemaal klaar voor schoolvoetbalfinale!

Zwolle – Aanstaande woensdag is het eindelijk zo ver! Dan staat de grote Zwolse schoolvoetbalfinale op de agenda. Kinderen uit groep 5 t/m 8 van de Zwolse basisscholen strijden net als voorgaande jaren in het FC Zwolle stadion om de felbegeerde hoofdprijzen. De teams zijn er al helemaal klaar voor!

De afgelopen weken hebben met succes vier wijkvoorrondes plaatsgevonden bij voetbalverenigingen Be Quick ’28, CSV ’28, SV Zwolle, ZAC en Zwolsche Boys. Van iedere wijkvoorronde zijn de twee beste teams per categorie uitgenodigd voor de finale waardoor er nog acht teams per categorie over zijn die gaan strijden voor de titel. De eerste ronde is een knock-out ronde. De vier teams die dan nog overblijven strijden voor de plaatsen 1 t/m 4.

Scheidsrechters

Voetbalvereniging CSV ’28 ondersteunt dit jaar de schoolvoetbalfinale met de inzet van hun gediplomeerde scheidsrechters. Hier zijn wij als organisatie erg blij mee, want hiermee staan de wedstrijden onder deskundige leiding.

Publiek

De spelende kinderen worden hoogstwaarschijnlijk aangemoedigd door vele klasgenoten, vaders, moeders, opa’s en oma’s. Alle supporters kunnen (kosteloos) plaatsnemen op de Oost-tribune en hun favoriete team toejuichen. De teams van groep 5/6 strijden aan het begin van de middag om de titel gevolgd door groep 7/8. De winnende teams van groep 7/8 jongens en meisjes plaatsen zich tevens voor de regiofinales die op woensdag 11 mei plaatsvinden in Oosterwolde (Gld.).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)