Lijk gevonden in kanaal bij Zwolle

Zwolle – In het Zwolle – IJsselkanaal, ter hoogte van de Punterweg in Zwolle, is zaterdag een stoffelijk overschot van een 67-jarige Zwollenaar aangetroffen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de man vermoedelijk na een hartstilstand onwel is geworden en in het water terecht is gekomen. 

rs_img_6230.jpg

De poliitie kreeg zaterdagmorgen rond 08.00 uur van een passerende burger de tip dat er een persoon in het Zwolse kanaal dreef. Ter plekke stelde de politie vast dat het om een stoffelijk overschot van een mannelijk persoon ging. Op 200 meter van de locatie werd een fiets aangetroffen. Het lichaam is inmiddels geborgen door Scene Clean Dependance (SCD). Rond 10.40 uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer. Op dit moment kan de politie nog geen mededelingen doen over de identiteit van de overleden man.

rs_img_6208.jpg

rs_img_6247.jpg 

punterweg.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Lijk gevonden in kanaal bij Zwolle”

  1. Update.
    Reacties weg.
    Zullen wel weer fraaie reacties onder hebben gestaan. De mijne was in ieder geval niet kwetsend.
    Wens de nabestaanden veel sterkte.

  2. Mag ik de conclusie van een hartstilstand voorbarig vinden. Iemand is bij een brug en met een fiets in de directe omgeving in het water gevonden. Is het logisch dat wanneer je als fietser een hartstilstand krijgt er enkele meters verplaatsing nodig zijn WIL je in het water terechtkomen.

  3. Vreemd om reacties weg te halen omdat een bericht is aangepast of gecorrigeerd. Er zijn voldoende reageerders op dit log die kunnen en zullen verwijzen naar de correcties in het artikel.

  4. @Wim, volgens mij zijn alleen de reactie’s (en de foto) over de fiets weggehaald. Omdat sommigen, terecht zich afvroegen of de nabestaanden al wel op de hoogte te waren, en de fiets te herkenbaar zou zijn.

Reacties zijn gesloten.