Huub draait “Tribute to Veronica”

Zwolle – Vandaag is het 18 april. Een datum die voor het vroegere radio Veronica van grote betekenis was. En daarom is er vandaag van 15.00 tot 18.00 uur een drie-uur-durende "Tribute to Veronica" op de lokale zender RTV ZOo als special bij de "Gouwe Ouwe ZOo".

De presentatie is zoals altijd in handen van Huub. De start, hoogtepunten, dieptepunt en het eind met veel, veel muziek uit deze periode. Huub heeft er veel tijd in gestoken om het allemaal in elkaar te knutselen en maandagmiddag gaat het programma dus "live" de ether in. En mocht je vanmiddag niet kunnen luisteren? Donderdag van 15.00 tot 18.00 uur gaat de hele "Gouwe Ouwe ZOo" in de herhaling. Luisteren? In Zwolle via de kabel op 104.1 In Zwolle via de ether op 105 FM Via internet.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

36 gedachten over “Huub draait “Tribute to Veronica””

  1. Hmmm, dan misschien maar eens langs gaan. Of reageren op zijn weblog? Maar oprecht: jammer dat hij zijn hobby (waar ie zo enthousiast over was) niet meer kan uitoefenen…..en de redenen. Pfff op mijn werk had ik het onder die omstandigheden absoluut niet uitgehouden. Laat staan in mijn hobby.

  2. leuke reacties als jullie het naar mij toe jammer vinden… en ja helaas. Ik ben gestopt. De redenen? Ik ben het niet eens met de werkwijze van het bestuur en de onderlinge sfeer is geen sfeer waarin ik mij prettig voel. Misschien zegt dat meer over mij dan over anderen.
    En ja, ik vond en vind radio-maken bijzonder leuk maar mijn gevoel was er niet goed meer bij. Daar komt ook nog bij dat ik het gevoel heb dat het draagvlak voor RTVZOo er in Zwolle gewoon en simpel niet is. Luisteraars reageren niet, dus dan komt ook de vraag of die er ZOo-wie-zo wel zijn.
    Daarbij kwam bij mij dan ook nog het gevoel dat ik met sommige vrijwilligers geen enkele klik had en het bestuur een hele eigen wijze van besturen heeft waarin ik mij als zelfstandig ondernemer niet kan vinden. En nogmaals, ook dat zegt misschien weer meer over mij dan over hun.
    Voor mij is het hier gestopt, en misschien, wie weet, ooit nog wel bij RTVZOo maar dan met anderen mensen? Ik weet het niet? Maar voor de weinige luisteraars die me missen, helaas en misschien tot ziens in mijn winkel in de Roggenstraat waar jullie altijd welkom zijn.
    En nu niet met z’n allen proberen RTVZOo te gaan kielhalen want er zitten daar ook zeker hard-werkende-vrijwilligers die veel over hebben voor deze zender.

  3. Sfeer is in je werk al héél belangrijk, laat staan bij je hobby!

    Belangrijke opmerking

    Daar komt ook nog bij dat ik het gevoel heb dat het draagvlak voor RTVZOo er in Zwolle gewoon en simpel niet is. Luisteraars reageren niet, dus dan komt ook de vraag of die er ZOo-wie-zo wel zijn.

    . Kan alleen over ex-LOZ meepraten, maar daar had ik dat gevoel ook al.

    Ok, niet (met z’n allen) kielhalen, maar het is wel toevallig dat ik op het BFO precies een week geleden ook een ex-LOZer sprak met soortgelijke ervaringen.
    ——————
    Misschien moet de gemeente hard zijn/worden:
    – geen gemeenschapsgeld meer naar een omroep met te weinig draagvlak en een absoluut weinig aansprekende programmering.

    Hoewel dat natuurlijk een vette-shame zou zijn: Een provincie hoofdstad die al geen stedelijke tv heeft en dan ook geen radio meer. Is ook slecht voor de reputatie/aanzien van de locale politici.

    @ Huub, op het chatlog komt regelmatig een (volgens mij) regionale radiolink voorbij. Joppuh mag daar af en toe eens presenteren….ben de naam ff kwijt, maar misschien ook wat voor jou?

  4. Dick en Huub .Op de vraag luister je nog wel eens .Nee de uren die ik wel eens luisterde stond de computer aan.Verder ben ik natuurlijk veel onderweg als vrijwilliger,O.a Voetbal,Las Paljas ,ouderen Biljart ,Driezorg enz .
    Ik heb een paar weken bij Hele lieve mensen Hanneke en Alie op zijn Zwols nog wat gedaan .En niet om deze hard werkende vrijwilligers kan ik mij wel grotendeels bij Huub aansluiten.Het is een koele bedoening geworden ,en als ik iets doe wil ik het ook nog een beetje gezellig hebben .Zoals vroeger wordt het nooit meer en dat kun?mag je ook niet verwachten.

  5. @ wichert, ik twijfel ook niet aan

    Hele lieve mensen … En hard werkende vrijwilligers

    maar heb jij een mening kunnen vormen over de programmering? Zenden ze bijvoorbeeld nog steeds alleen in het weekend uit?

  6. Nee ik ben er op vrijdagmiddag geweest,maar ik begrijp dat het heel veel moiete kost om de hele week vol te krijgen ,terwijl er keihard aan gewerkt wordt .Of het ooit nog weer lukt???

  7. Kijk da’s nou jammer, dat jullie alleen maar denken dat er wat in het weekend is… want mijn programma was b.v. op de maandag- en donderdagmiddag. Maar dit (b)lijkt dus bij heel veel mensen onbekend. Duidelijk, er is te weinig aan de weg gewerkt. Maar wie weet wat de huidige groep nog kan… maar er is denk ik wel behoefte aan een heel sterk en daadkrachtig bestuur.

  8. Bedoel dat toch minstens even gecommuniceerd had moeten worden dat er niet alleen in de weekenden werd uitgezonden? Ze waren al heel ver geweest al ze een mailtje naar De Swollenaer/De Peperbus en NATUURLIJK naar WLZ hadden gedaan. Nog gratis ook.

    Dat niet eens bekend was wie de communicatie doet/deed zegt veel!

  9. feit is wel dat ik veel promotie heb proberen te maken via mijn eigen weblog, twitter en ook hier via WLZ, zoals blijkt uit dit item. Maar hebben jullie dan ook geluisterd. Zo nee, dan klopt de stelling niet, zo ja en jullie hebben geluisterd dan hebben jullie gelijk en zouden er meer luisteraars hebben kunnen zijn als er dus meer promotie was gemaakt.
    Dus de vraag, jullie hier als lezers, dit bericht destijds gelezen en ook geluisterd? Wie??? Ben benieuwd.

  10. Je hebt gelijk, ik heb het destijds gelezen en voor kennisgeving aangenomen. Had je misschien een linkje erbij kunnen posten? Dat doet Joppuh ook als ie morgenavond weer presenteerd. Er komen dan veel live reacties! Maar ik vind promotie van een radiozender zelf de taak van de communicatiemedewerker.

    Zo simpel had ie het kunnen doen:

    ZOo ook door de week

    Vanaf morgen zendt RTV ZOo ook door de week uit. Huub, die hier ook regelmatig post, bijt het spits af. Morgen 15.00 tot 18.00 uur een drie-uur-durende “Tribute to Veronica” op de lokale zender RTV ZOo. Dit is een special bij de “Gouwe Ouwe ZOo”.

    RTV ZOo is te bereiken via deze link ………………….

    ======

    Natuurlijk niet gegarandeerd meer luisteraars, maar wie niet waagt….

  11. De lokale omroep was niets en is niets zo te lezen. En dat met bakken subsidie van ons allemaal. Ik ken niemand die naar ZOO luistert, en dus ook niet naar Huub. Snel opdoeken die handel dan maar.

  12. Huub ik heb je wel eens gehoord en dat heb ik je laten weten destijds ,maar jou dagen en tijden zijn wel verandert????

  13. dat begreep ik toen ik het terug las…

    maar bottomline is: ondanks dat hier de aankondiging stond van dit mooie programma “a tribute to Veronica” heeft niemand van de lezers hier dus blijkbaar geluisterd… conclusie???

  14. Dat het programma gewoon niet best was? Ik heb het wel eens beluisterd Huub, en eerlijk gezegd is het van een laag niveau. Er zijn zoveel radiostations tegenwoordig. De standaard wordt gezet door de landelijke zenders en daar zul jij ook mee worden vergeleken.

  15. @ Huub, Mijn ook niet (11:40) Maar men zou kunnen zeggen 😉 Logisch dat je (bij benadering) wilt weten hoeveel mensen ongeveeer luisteren. Ben ook benieuwd naar de gemiddelde luisterdichtheid van ZOo. Dat zal toch wel gemeten worden?

  16. beste gerard, oeps, je woont in Hendrik Ido Ambacht, leg mij uit hoe jij dan geluisterd kan hebben… Daarbij ben je 15 jaar… te jong voor mijn programma. Dus laag niveau? Misschien ligt jouw standaard nog bij Sesamstraat… 😉

  17. Huub, je hebt de programma’s zelf online gezet op je blog. Bovendien streamt RTVZoo op het internet. Overigens ik ben 36 en woon in Zwolle, FYI. 😉 Ik neem aan dat je je “informatie” van Google hebt? Er zijn meer hondjes die Fikkie heten natuurlijk…

    Maar het is me al duidelijk uit je reactie dat je niet met kritiek kan omgaan en daarom gelijk maar mij aanvalt. Succes er mee verder!

  18. grappig dat je zo reageert, want je ip zegt iets anders, maar dat terzijde, en verder wel eens van emoticons gehoord… staat er toch duidelijk bij. Dus voor een nieuwe reageerder hier heb je hele lange tenen lijkt me… 😉

Reacties zijn gesloten.