Presentator Huub van ZOo naar Vechtdal FM

Zwolle – Op 27 juni begint bij Vechtdal FM het nieuwe programma van de nieuwe presentator Huub. Hij is een bekende ondernemer in de Zwolse binnenstad als eigenaar van Vivant de Tabakspot in de Roggenstraat.

<

p align=”center”>huub.jpg

Huub presenteert vanaf 15.00 tot 18.00 uur "HUUB draait (G)oud". Drie uur lang heerlijke gouwe ouwe uit de jaren 60, 70 en 80. Zijn side-kick Dianne Zwanepol zorgt voor de wat modernere inbreng met goude muziek uit de laatste 10 jaar. Samen zullen ze er een snel in inter-actief programma van gaan maken. Alles kan aan de orde komen, nieuws, weer, files, telefoongesprekken… "Huub heeft bij de lokale omroep ZOo in Zwolle met veel succes zijn programma "HUUB’s Gouwe Ouwe Zoo" gedaan en Verwacht verwacht dat zijn nieuwe programma een groot succes wordt." Vechtdal FM is in grote delen van Zwolle te ontvangen. Uiteraard zijn ze ook te beluisteren via de internetstream die te vinden is op de site vechtdalfm.nl.

Vechtdal FM vanaf 4 juli ook op maandag en dinsdag

Vanaf 4 juli gooit Vechtdal FM haar programmering op de maandag en de dinsdag radicaal om. Trots kan Vechtdal FM dan ook zeggen dat we het onder andere met het nieuwe programma HUUB draait (G)oud vanaf 4 juli als lokale zender 7 dagen in de week in de lucht zijn. Een mijlpaal voor de zender.

Verzoekjes, reacties, opmerkingen of wat dan ook van de luisteraars is welkom.
Verzoekjes kunnen via de email: HUUBGoud@gmail.com via twitter: www.twitter.com/huubgoud via sms tijdens de uitzending 06 – 250 11 333 of gewoon rechtstreeks via de telefoon van de studio in Nieuwleusen: 0529 – 48 10 48.

De eerste uitzending op 27 juni is een try-out uitzending zodat Huub & Dianne kunnen wennen aan alle apparatuur en natuurlijk een beetje aan elkaar. Beide hebben heel veel zin in dit programma en voor Vechtdal FM is dit ook een heel nieuw soort programma waarbij we allemaal willen proberen de luisteraars nog meer te betrekken bij de programma’s.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Presentator Huub van ZOo naar Vechtdal FM”

Reacties zijn gesloten.