“G-voetballers zoeken vrienden”

Zwolle – “G-voetballers zoeken vrienden”. Onder dat motto organiseerden de stichting WINNERS, G-zaalvoetbalvereniging WRZV De Boog en de stichting Vrienden van de Herberg donderdagavond een promotiebijeenkomst. Het vormde tevens de start van een wervingscampagne. Tientallen aanwezigen werden voor een bedrag van minimaal 10 euro donateur van WRZV De Boog.

winners3-1.jpg

Er werd gestart met een leuk voetbaltoernooi. Gemengde teams die bestonden uit G-voetballers, dakloze voetballers, leden van het Zwolse College van B&W, de Zwolse gemeenteraad, en vele anderen. De wethouders Rene de Heer en Gerrit Piek deden bijvoorbeeld mee. Wethouder Nelleke Vedelaar was supporter. De deelnemende Zwolse raadsleden waren onder andere Youssef Ben Ali Ahlaq, Freddy Eikelboom, Michiel van Harten, Bert Smit, Martijn van de Veen en Cemal Yildirim. Ook wethouder Martin Ekker uit Kampen was van de partij, waarmee het geheel een regionaal tintje kreeg. De promotiebijeenkomst bestond niet alleen uit een toernooi. Na het voetballen om de WINNERS-bokaal volgde een gezellige bijeenkomst in de kantine van de WRZV Hallen. Daar werd nadere informatie gegeven over het G-zaalvoetbal in Zwolle. De muzikale omlijsting werd gevormd door de band True Gritt, een regionale topper op het gebied van de goed in het gehoor liggende americana/country muziek.

winners10-1.jpg

winners11-1.jpg

winners2-1.jpg 

WRZV De Boog is de G-zaalvoetbalvereniging in Zwolle. G-zaalvoetbal is voor iedereen in de leeftijd van 6 tot 60 jaar met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, die daardoor niet aan regulier voetbal kan deelnemen. WRZV speelt de competitiewedstrijden uitsluitend op B- en C-niveau. Ongeveer 150 voetballers met een beperking voetballen met veel plezier bij WRZV De Boog.

De G-zaalvoetballers kunnen wel wat vrienden gebruiken. Daarom vormde de bijeenkomst ook de start van de wervingscampagne “G-voetballers zoeken vrienden”. Voor het luttele bedrag van € 10,- (of een veelvoud) bent u al donateur van het G-zaalvoetbal in Zwolle.

winners1-1.jpg

winners4-1.jpg

winners6-1.jpg

winners7-1.jpg

winners8-1.jpg

winners9-1.jpg

winners5-1.jpg

winners12-1.jpg

winners13-1.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)