Chat Log 16

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 17 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

572 gedachten over “Chat Log 16”

  1. Goedemorgen allemaal.
    a.s. weekend Heerenveen -Ajax;

    “Ajax is niet langer geinteresseerd in het overnemen van Bas Dost in de spits. Dat meldde Johan Derksen vanavond in zijn live-uitzending van Voetbal International op RTL7”

    ————————————–

    Hoe kun je Dost nog beter motiveren8)

  2. Vliegende Hollander opgepakt

    Een 26-jarige Nederlandse automobilist is zondag door de Kroatische politie van de weg gehaald. De man reed met zijn Mercedes AMG ten minste 248 kilometer per uur. Die snelheid was de hoogste die de politieradar nog kon meten. Volgens de agenten reed hij waarschijnlijk nog veel harder.

    De man haalde op de autoweg Zagreb-Belgrado met een veel te hoge snelheid een Mercedes van de Kroatische politie in. De agenten zetten onmiddellijk de achtervolging in. Toen zij hem eindelijk konden aanhouden, vertelde de “vliegende Hollander” dat hij dacht dat de andere Mercedes tegen hem wilde racen. Daarom had hij flink op zijn gaspedaal getrapt.

    De “race” kwam hem uiteindelijk op een boete van ruim 800 euro en een rijverbod in Kroatië van een jaar te staan.

    bron: spitsnieuws

    ———————————–
    mercedes AMG: Adieu mein Geld

  3. Er staan er nu ruim 300.000 te koop in diverse supermarkten in het oosten, dus mocht je deze week nog een werk bezoek maken in het oosten vergeet dan niet even langs de plaatselijke supermarkt te gaan Ohja ze zijn ook te bestellen via de site van grolsch 😉

  4. Reken je Zwolle – net zoals ik – ook tot het oosten of moet ik in Twente zijn. In dat laatste geval ga ik even de hulp inroepen van een collega die met de tanden op elkaar spreekt en vraag ik of hij er iig ‘ean’ voor mij meeneemt.

  5. Heb je jouw mussen verjaagd, Doeksen? Er zat er hier net eentje ruzie te maken met een ander musje. Kreeg de indruk dat het een vluchteling uit Stadshagen was die om asiel kwam vragen.;)

  6. Ik heb de poort wijd opengezet, Doeksen. Laat het ze onderling maar doorvertellen waar ze een veilig heenkomen kunnen vinden.:)

  7. Doeksen, ik weet niet wat je beter kan hebben, we hebben hier geen mussen maar dan wel weer de 6 katten van de achterbuurman. 🙁

  8. Ik sprak vanmiddag iemand die vandaag een kat gaat aanschaffen omdat ze tientallen muizen in huis hebben. Kwaad met kwaad vergelden? Van de regen in de drup? Van een mus een olifant maken? Zeg het maar.:)

  9. Bericht door Dame, op 26 april 2011 om 20:44
    Kreeg net toevallig een vraag van hem en heb positief geantwoord in ruil voor een blikje. Dat noemen ze winwin

    Ik noem het samen en deal maken om er persoonlijk beter van te worden. 😛 Zal eens kijken hoe de protocollen zijn bij je werkgever, zonder dollen Goede Deal! :D:D:D

  10. Afschuwelijk. Denk je rustig op het platteland te wonen. Bij ons is het waarschijnlijk rustiger. Heel af en toe bij oostenwind horen we de snelweg, maar eigenlijk alleen de vogels en dat is sommigen al teveel.;)

  11. Die liedjes die de supporters van Schalke zingen zijn dezelfde die ze hier in Zwolle zingen (Kom op Zwolle, maak die goal, maak die goal, maak die goal). Grappig.:)

  12. Nou ik kan hier dus gewoon de deuren open laten, hoeven niet op de nachtclip want we hebben hier sociale controle affin dat is dan ook meteen weer het nadeel 🙂

  13. Je weet mijn aders toch niet ;), dus ik kan hier ook wel bekennen dat onze deuren ook altijd openstaan en niet alleen figuurlijk.

  14. Bericht door Dame, op 26 april 2011 om 22:03
    Die liedjes die de supporters van Schalke zingen zijn dezelfde die ze hier in Zwolle zingen (Kom op Zwolle, maak die goal, maak die goal, maak die goal). Grappig.

    correctie, dezelfde als de liedjes die ze bij Twente zingen, Schalke en Twente, das grote liefde samen 😉 Maar dat wist je wel toch, als Tukster?

  15. @Natascha 13:05 Dan zal ik me wel vergist hebben en die tekst gehoord hebben tijdens de wedstrijd FC Twente-Roosendaal.;)
    Btw, wat bedoel je met “Tukster”?:P

  16. Bericht door Dame, op 27 april 2011 om 19:21
    Nee hoor, Natas, mijn wiegje stond veel zuidoostelijker.

    Ben je in Duitsland geboren Dame?;D

  17. Derk Die collega wil me wel ter wille zijn, maar in Almelo worden die dingen alleen onder de toonbank verkocht. Weet dus niet of hij een dealer weet te vinden.;)

  18. ik weet ook niet veel te zeggen dame,alleen dat ik pas om 19.45 thuis was
    maar aan die boodschap hebben jullie niet veel,hé

  19. hahaha dame weet je wat het was waarom doeksen zo laat thuis is? Zijn collega zei hou jij die deur eens omhoog dan ga ik de onderdelen halen, maarja zijn collega is bij de Pierik beland en daar stond doeksen :D:D:D

  20. Ach gut, dat vind ik zielig, Derk. Die man heeft thuis al geen rust en wordt op zijn werk getreiterd. Als ik hem tegenkom in de Pierik krijgt ie een lekker flesje Grolsch van me.;)

  21. Dame het spektakel voor de jeugd hier in de nacht van 29-30 april wedstrijden beginnen in de nacht en die jongens rijden vrolijk rond tot 4 uur, ach ik ben ook jong geweest.
    Op de 30ste hebben we hier wel heren in rokjes aan het voetballen 😮

  22. haha de tent staat al op het havenplein vrijdag nacht feest erin en ook op zaterdag ( staan er hekken omheen die zwart zijn, mag niet zien wat er gebeurd) Dik feest dus “trouwringen gaan af” en op zondag is er in die ten een dienst 🙂 rara mensen die koolrapen

  23. Bericht door Dame, op 27 april 2011 om 22:17
    Ja Assie,heb jou de hele avond nog niet gehoord. In slaap gevallen?

    We zaten vanmiddag al vroeg aan het bier en dommel af en toe een beetje in.

  24. Ik stond vanochtend bij een stoplicht naast een groepje schoffelaars. Twee leunend op de spade en een knul van ongeveer 16 in een graafmachine in de weer om stukken gras weg te halen. Zag er aanlokkelijk uit, de positie van die twee ouderen bedoel ik dan.

  25. Bericht door Dame, op 27 april 2011 om 22:38
    Nou Derk, je kunt je kunsten op Assie uitproberen!

    Doe mij maar een Derkinnetje Dame.;)

  26. Waarom zwaaide je dan niet even Assie.ik had mijn bril niet op en herkende je dus niet. Vindt Floris-Jan dat leuk om in zijn eentje het werk te moeten doen?:o

  27. Zat net op de laptop even closeup van gisteren te bekijken, prachtige en gedetailleerde documentaire, een van mijn docenten was hier helemaal gek van.

  28. Fikse opstopping op Oosterlaan na ongeval bij kruising Van Karnebeekstraat.
    2 ambulances erbij en een ongevallenonderzoekswagen.
    Oosterlaan staat vol bussen.

  29. Zwarte Soldaten: Over Nederlanders bij de Waffen-SS

    Documentaire over zes Nederlandse soldaten die Hitlers legermacht versterkten

    Tijdens de Tweede Wereldoorlog dienden zo’n 25.000 Nederlanders bij de Waffen-SS. De ‘zwarte soldaten’ traden na de oorlog zelden in het openbaar, maar documentairemaker Joost Seelen wist zes van hen over te halen om hun verhaal te doen. Sommigen van hen worstelen nog steeds met de keuzes die zij indertijd maakten. Anderen zijn juist nog steeds overtuigd van hun racistische en antisemitische opvattingen.

    Zwarte Soldaten wordt op 2 mei uitgezonden om 22.50 op Nederland 2 bij de NCRV Document.

    ff niet vergeten te kijken

  30. Of zou het hierom gaan, Ingrid:
    08:21:38 28-04-11 Melding : Prio 1 Ongeval Wegvervoer Letsel Seringenstraat Hortensiastraat Zwolle
    Regio : [IJS] Regio 4 – Oost Nederland (IJsselland)
    Urgentie : [HOOG]
    Eenheden : [0630213] Politie IJsselland

  31. Ik hoorde vanmorgen op mijn werk een boel sirene’s Mijn zoon zij dat er een moetor bij betrokken was.Maar ben eigenlijk vergeten te vragen waar het precies was. En hij is al weer weg, dus zou kunnen dat het daar was.

  32. idd Dame, wat er ook gebeurt met “ons” K-huis, die nationale feestdagen houden we in ere.

    Die waxinelichthoudergooier houdt een theorie aan over de Oranje-dynastie: Koning W1 zou even uit z’n sarcofaag moeten voor een dna-testje ter vergelijking met dat van Bea. Gaat mij toch wat te ver.

  33. idd Dame, wat er ook gebeurt met “ons” K-huis, die nationale feestdagen houden we in ere.

    en wat er bij ons ook ooit gebeuren zal, wie vieren altijd ……..:D

  34. Ja, Derk, dat zou ik leuk vinden. Die blikjes worden in Almelo ?cht niet verkocht. In Twente zijn ze rivalen,maar daarbuiten staan ze als een man achter FC Twente.:)

  35. Toch ben ik wel nieuwsgierig naar de uitslag van die dna-test. Wat zou het betekenen als blijkt dat Willemientje geen dochter was van Koning Gorilla? Slaat dat dan de bodem onder het Koningshuis weg? Volgens mij maakt het veel mensen geen bal uit.

  36. @Dame; Het zou toch raar zijn, dat als zo’n DNA-test uitwijst, dat de Tokkies w?l nazaaten zijn en de Oranjes niet, dat dan opeens de Tokkies op de troon zouden zitten…
    Ik ga er dus van uit, dat die DNA-test helemaal niets doet veranderen.

  37. Bedoel je dat ze niet van de Vader des Vaderlands afstammen, maar van diens broers stamlijn of zijn er nog andere schandalen die ik niet ken?

  38. Derk, ik heb dat van die twee dames weleens gelezen. Toch gek dat ‘bastaarden’ kennelijk geen echte mensen zijn, iig niet meetellen in de stamlijn.

  39. @Dame; Ken je de film King Ralph? Een Amerikaan (John Goodman; acteur uit Roseanne) blijkt de enige nog levende erfgenaam te zijn van de Engelse troon, als het gehele gevolg bij het nemen van een familiefoto blijkt te zijn ge-electrokuteerd…
    Hij, Tokkie in de dop, leert hoe het allemaal werkt en het volk gaat van hem houden… toch blijkt er toch nog een andere erfgenaam te zijn, de butler!

  40. Mijn posting blijft achter admin hangen… ben ik toch erg benieuwd welk woord ik niet had mogen gebruiken? ge-electrocuteerd? Tokkie?

  41. Ik zie je posting nu staan. Ken de film niet,maar heb al wel een beeld bij de waarschijnlijk hilarische taferelen. Het foute woord is natuurlijk “butler”.:)

  42. Ik weet het niet precies op welke chips het zit. Zie steeds de reclame op tv. Anders zelf maar eens in de winkel kijken. Wil wel zo’n slinger bestellen, vandaar.

  43. Is dit de plaatselijke STER reclame met een landelijke uitstraling?
    Ik koop de aardappelen bij de bio boer, de ham bij de keurslager en de kaas bij de kaasboerderij.

  44. Ok, zal van het weekend kijken in de winkel, zijn niet de meest favoriete chps, maar nibbit is geen probleem. En de actie zal nog wel even duren. Heb de slinger half juni nodig dus ik heb nog even.

  45. Was ook mooi gister, naast Messi de geweldenaar:

    Ibrahim Afellay brak gisteren het Champions League-duel tussen Real Madrid en FC Barcelona open met een assist op Lionel Messi. De Nederlander, die deze winter de overstap maakte van PSV naar de Spaans kampioen, kon zijn geluk niet op.

    “Een onbeschrijfelijk gevoel”, noemt Afellay het duel voor de camera van de NOS. “Als kleine jongen droom je hiervan. Dat je in zo’n belangrijke en beladen wedstrijd tussen twee ploegen met zoveel rivaliteit het verschil kunt maken. Het was een goede actie. Ik dacht gewoon: ik ga erlangs.”

    Barcelona ging pas scoren toen Real met tien man kwam te staan, na een rode kaart voor Pepe. Afellay: “We waren sowieso de betere ploeg. In de eindfase maakten we misschien soms verkeerde keuzes en waren we wat ongelukkig. Maar we hebben al met al heel goed gespeeld, met veel balbezit zoals we gewend zijn. We hebben ons ook niet laten intimideren, dat was misschien nog wel het belangrijkste.”

  46. De beslissing kàn dit weekend al vallen, Dick. Ik zou het wel een stunt vinden als Twente tweemaal achtereen kampioen zou worden. En als Zwolle dan ook nog eens kampioen wordt, dan hebben we het hier in Overijssel niet gek gedaan.:D

  47. @ Dame kàn 😉 Zou het wel een stunt vinden als AJAX na zo’n seizoen en volgens mij zonder op kop te hebben gestaan kampioen zou worden. Schitterend die tv-beelden afgelopen zondag vanuit De Kuip in de ArenA :D:D:D

    Tip voor Frank? El Hammie op de bank en De Zeeuw laten starten.

  48. en nu hebben ze hem kennelijk niet meer nodig… Supporters gedragen zich soms erg verwend als het niet loopt zoals zij wensen.

  49. Bericht door Dame, op 28 april 2011 om 22:03
    en waar haalje de Smithchips, Papa Val?

    Al vele chipjes zelf gemaakt Dame, (inderdaad Derk) maar er zijn volgens mij ook nog andere merken.
    Na de voetbaltraining en ongeveer aan het eind van de pot, tijdens de derde helft komen er bij ons ook wat verschillende zakjes aardappelen o.i.d. op tafel.

  50. De UEFA is een onderzoek begonnen naar uitlatingen van coach José Mourinho van Real Madrid na de verloren wedstrijd tegen FC Barcelona. Mourinho zei onder meer dat Barcelona goede banden heeft met de top van de UEFA.

    Er zal nog lang nagepraat worden over de Champions League-wedstrijd tussen de Spaanse grootmachten van gisteravond. Real-speler Pepe werd met een omstreden rode kaart naar de kleedkamers gestuurd, en ook coach Mourinho moest het veld ruimen. Tenslotte werd de reservekeeper van Barcelona naar de tribune verwezen na een opstootje. Al deze incidenten zullen ook worden onderzocht.

    De UEFA onderzoekt bovendien het gedrag van de Madrileense fans die vuurwerk op het veld zouden hebben gegooid. Vertegenwoordigers van beide Spaanse topclubs worden op vrijdag 6 mei verhoord.

    De wedstrijd in de halve finale van het Europese miljoenenbal werd met 2-0 gewonnen door de Catalanen. Drie dagen voor de hoorzitting is de return in Camp Nou.

    :D:D

  51. Da’s een gelukkie,Ingrid, hoewel ik die andere keeper ook goed vond. Diederik Boer brengt misschien wat rust en geeft de club vetrouwen. Wel gek dat je tweemaal in beroep kunt. Nu maar hopen dat de straf niet nog hoger uitvalt.

  52. Bericht door ingrid, op 28 april 2011 om 22:16
    pastinaak chips?

    Dat kan Ingrid, rodebieten chips, gelebietenchips, aardpeerchips, bananachips, appelchips, aspergechips, maar die roerbak ik.
    Er is ook nog plaats op één van mijn Sallandse Asperge kookworkshops in mei.

  53. @ Dame, ik vond dat ie het goed deed. Maar ik hoop inderdaad op dat beetje rust. Hoewel de Boer ook ieder wedstrijd wel een misser heeft.

    Trouwens voor zaterdag de spandoeken al klaar:)

  54. Klopt Dame

    Real-speler Pepe werd met een omstreden rode kaart naar de kleedkamers gestuurd

    ’t was een vuurrooie en precies voor de goeie slechterik.

  55. Ik heb ze zelf nog nooit gemaakt (pastinaakchips), maar heb ze een keer gehad in het restaurant bij de Regardz. Vond ze erg lekker. Dus toen we over zelfgemaakte chips begonnen, bedacht ik eigenlijk dat ik dat ook wel eens kon maken. Wie weet volgende week.

  56. Bericht door dick, op 28 april 2011 om 22:40
    @ papa val, misschien morgen wel een skuimer drinken in ut spelershome?

    Kom d’r maar in Dick. meestal voor de tijd even aanwezig en na afloop.
    Dan het eerste biertje kopen we aan de achterkant.

  57. Dat systeem met die muntjes vind ik ook nixxx. Hij accepteert niet alle geld en die verplichte hoeveelheden muntjes…nou ja niet klagen. We zullen ons best doen om even wat te komen drinken. Vorige week moesten we erg lang wachten voor we naar binnen konden, dachten: laten we geen tijd verliezen.

    aan de achterkant?

  58. Deze vond ik erg leuk:
    Bericht door Dame, op 28 april 2011 om 20:31
    Hier ook onweer, durf daarom niet af te wassen.

    Mijn moeder is panisch voor onweer.
    Vroeger dekte ze zelfs de fluitketel af met een theedoek!

  59. @BertJ Ben niet panisch voor onweer, wel wat angstig. Dat ik niet durfde af te wassen is wel verstandig, want gebruik van water tijdens onweer wordt afgeraden door het waterleidingbedrijf. Dit omdat niet uit te sluiten is dat de bliksem inslaat op de waterleiding met elektrocutie van de eenzame doucher of afwasser als gevolg.
    Maar waarom de fluitketel afdekken?:)

  60. Vanavond fietstocht van uit zuid naar stadion met mijn buurman.
    vanaf hortensiatunnel een langgerekt blauwwit lint. en zwaaien bij overvol “Pierik” terras.;) 8) 😀
    Welke webloggers zitten daar tussen half zeven en zevenuur aan het goudgele rakkertje? 😛

  61. Goedemorgen ook!

    FC Zwolle-Den Bosch

    Dick 3-0
    Ingrid 2-1
    Dame 3-1
    Papa 3-0
    JanD 2-0
    papa val minimaal 1 meer dan RKC.
    Derk 1-3
    Bert J 1-0
    Doeksen 5-1
    Drama 3-2

    Heerenveen – Ajax
    Drama 3-2
    😀

  62. @ Dame, weet ik niet. Zat in haar hoofd. Alles van metaal dekte ze af, ook het bestek.:) Ze zat met de verzekeringspolissen op schoot, zo bang was ze.:o

  63. Bericht door Bert J., op 29 april 2011 om 12:18
    Vanavond naar FC Zwolle. We gaan winnen!

    Bert J, kom je voor de wedstrijd nog een biertje drinken in het supportershome?

  64. FC Zwolle-Den Bosch

    Dick 3-0
    Ingrid 2-1
    Dame 3-1
    Papa 3-0
    JanD 2-0
    papa val minimaal 1 meer dan RKC.
    Derk 1-3
    Bert J 1-0
    Doeksen 5-1
    Drama 3-2
    Wichert 0-0
    Asendörper 2-2

  65. Wist niet dat ze ze met de corteo bij de pierik langs kwamen. Dacht dat ze over het kerkbrugje gingen. Misschien ga ik nog wel even kijken.:)

  66. Nou ik was er en zat volop te wachten op die blauw witte sliert vanuit zuid, maare waar was je nou papa val? We hebben iedereen toezwaait Assie ging zelfs in de benen. Hoop mensen zien fietsen maar weinig wit blauw :'(

  67. Doeksen jen mij maar kom maar op, maar dan wel in Genemuiden zodat we vannacht de brommer race kunnen zien ( zonder uitlaten) U bent welkom

  68. Nee dat weet ik, ik lees tussen de regels door maare Asie zag ik snel op jou plekje gaan zitten en dan tegen mij zeggen dat het zo vertrouwd voelt, ja duhhhhhhhhhh. Zijn gezelschap was er ook van onder de indruk en ik heb zelfs haar lingerie mogen aanschouwen omdat Assie van de kaart was

  69. Bericht door Derk, op 29 april 2011 om 20:27
    Nee dat weet ik, ik lees tussen de regels door maare Asie zag ik snel op jou plekje gaan zitten en dan tegen mij zeggen dat het zo vertrouwd voelt, ja duhhhhhhhhhh. Zijn gezelschap was er ook van onder de indruk en ik heb zelfs haar lingerie mogen aanschouwen omdat Assie van de kaart was

    Derk, StinkurT dat heb ik niet gezegd.:o Je hebt niet meer dan een schouderbandje van mijn vriendin gezien en de rest zie ik vanavond wel.:P

  70. Ik ga wat lekkers klaar maken voor mijn schatje, enne ja hoor de eerste ongelukken met brommers zijn alweer gebeurd hier, 2 ambulances en veel politie. Gaat “leuk” worden hier vanacht.

  71. Heb je wel gezegd Assie en die schouderband met dat mooie borduursel erop doet me naar meer proven, hebben we het later wel over nu even hier wat doen. 😛

  72. Bericht door Derk, op 29 april 2011 om 20:56
    Assie ben je dr al weer bij of sla je deze avond over en gaat dromen?

    Laat mij maar lekker dromen Derk en deze avond kan voor mij niet meer kapot.;)

  73. Vergat er nog een Assie, een inkoppertje, zag hem zomaar over het hoofd.

    Bericht door Assendörper, op 29 april 2011 om 20:59
    en de rest zie ik vanavond wel

    Hoop het voor je hopen anders kijk je tegen een schouderbandje aan

    Tot over een uurtje 😀

  74. Mijn zoon zit vanavond gewoon voor de TV, hij heeft zijn kaartje laten verlopen. Als ze niet scoren dan ben ik daar eigenlijk wel blij om.

  75. Bericht door Dame, op 29 april 2011 om 21:42
    Nou Assie, 5 minuten voor het eind de uitslag voorspellen is niet zo moeilijk.

    Dame, ik wist dat het een gelijkspel zou worden en heb gegokt op 2-2. Ik hoor net dat ze van die partijdige scheidsrechter nog 7 minuten de tijd krijgen om een doelpunt te maken.

  76. Ik vind dat de supporters zich prima hebben gedragen tijdens en na de wedstrijd. Dit terwijl de teleurstelling groot is. Klasse. Hoop wel dat het buiten het stadion zo blijft.

  77. Bericht door ingrid, op 29 april 2011 om 21:57
    @ Assendorp, supporter ben je in goede en slechte tijden.

    Kan wel zijn ingrid maar ik heb helemaal niks met dat voetbalgedoe. Ik leef me liever uit op het tuinwerk.

  78. Bericht door Dame, op 29 april 2011 om 22:16
    Ik denk dat er wel een paar supporters zijn die zich ook wel op jouw tuin willen uitleven.

    Dit is een uitnodiging tot agressie maar ik heb gelukkig het geluk dat ik een piepklein balkonnetje heb.;)

  79. Wat zal Natascha ook verdrietig zijn, net zoals hier, er heerst een grafstemming. Nu de jongste nog thuis,maar dat is een avondmens, dus moet hem nog naar huis praten.
    Nu hopen dat het rustig blijft.

  80. Dit is een uitnodiging tot agressie maar ik heb gelukkig het geluk dat ik een piepklein balkonnetje heb

    Wat voor een “tuinwerk” heb jij dan op dat balkonnetje? Trouwens dat was geen uitnodiging tot agressie hoor, ik denk dat schoffelen heel goed is voor verhitte gemoederen. Als jij dan na afloop een pilsje schenkt, dan heb je er vrienden voor het leven bij.;)

  81. Bericht door ingrid, op 29 april 2011 om 22:20
    Ik heb niets met tuinwerk Assendörper, iedereen zijn ding, moet je maar denken.

    Ik heb niks met voetbal ingrid maar wist vorige week wel de nederlaag van Zwolle te voorspellen en het gelijke spel van vanavond. Idd ieder zijn ding. 🙂

  82. Ga d’r maar prat op Assie. Zitten wij hier met tranen in de ogen, een brok in de keel en pijn in het hart en dan ben jij blij omdat je het al had voorspeld.:( Troost ons liever een beetje.

  83. Boehoehoe…, wat een ellende. Ze kunnen doorvoetballen tot de kerstdagen, scoren ze nog niet. Uithuilen en opnieuw beginnen. O nee, eerst de nacompetitie nog:'(

  84. Misschien krijgen ze de geest wel weer in de nacompetitie én misschien hebben ze de volgende keer meer geluk en treft RKC het minder, hoewel dat dan wel een wondertje genoemd mag worden.

  85. Ben er ook bang voor Dame. Ben bang dat het toch weer de bier competitie gaat worden. Maar je weet maar nooit8). En Assendörper ik wil wel rechts van het midden.
    Weltrusten.

  86. Snap eigenlijk niet waarom wij kiezen, assendörper wil zelf nooit kiezen.
    Maar had eigenlijk wel behoefte aan een beetje troost.:P

  87. Dame, naar die wedstrijd ben ik even wezen kijken, maar die dwaze die met z’n drieén de hele nacht door blijven gaan grrrrrrrrrr * besteld voor volgend jaar alvast 5kg asfaltnagels*

  88. @ Joppuh, zag je niet toen we met Koninginnennacht langs Stappie fietsten. Maar het was ook zo vol 8) Erg gezellig trouwens Koninginnennacht :D:D:D

  89. @ Papa Val, we wilden na afloop nog ff langskomen, maar gezien de uitslag leek ons het beter om gelijk naar de stad te vertrekken en ff niet niet meer over de FC te ouweh*eren.

  90. Oeps, Youpuh nog natuurlijk, komptieanhe Joppuh:

    Beschaving
    Deze week waren mijn vrouw en ik in Rome en zagen we hoe de stad overvol hing met banieren van paus Johannes Paulus II, die morgen officieel zalig verklaard wordt. Je ziet hem in de weer met een kind waar hij vertederd naar kijkt. Tot een paar jaar geleden dacht ik daar niks bij, maar sinds ik weet hoe ontelbaar veel viespeuken er in die katholieke kerk ronddolen kijk ik nu toch anders naar zo??n zogenaamd onschuldig plaatje. Als ik de publiciteitskardinaal van het Vaticaan was had ik voor een andere foto gekozen. Iets met een gerimpeld oudje of zo. Al is het maar om een ranzige Belgische bisschop te pesten. Het zijn mooie dagen voor het naar sprookjes hunkerende klootjesvolk:

    gisteren dat Koninklijke getut in Londen, vandaag het aandoenlijke oranje gehaspel in Limburg en morgen het onzalige gemuts van al die stijve mijters in Rome. En het zijn niet alleen gouden tijden voor het gepeupel, ook de elite wordt op haar verwende wenken bediend. De tweedehands provincielord met zijn zacht loensende eega, die gisteren op de achterste rij van de Westminster Abbey zaten, hebben de afgelopen maanden in hun vriendenkring een keer of negenhonderd rondgebazuind dat ze waren uitgenodigd. Ze waren er bij!! Weliswaar in een zijbeuk en ook nog eens achter een hele dikke pilaar zonder zicht op het Koninklijke setje, maar ze waren erbij. Dat konden Tony Blair en zijn vrouw niet zeggen.

    De lord en zijn gade zijn er maanden druk mee geweest. Vooral haar hoedje was belangrijk. Ze is alle hoofddekselnichten in de regio af geweest om uiteindelijk met die halve kokosnoot met die veer thuis te komen. Achteraf het belachelijkste hoedje van de hele kerk. Het was maar goed dat ze achter die pilaar zat. Wat is dat gedoe toch allemaal lekker middeleeuws. Ik geniet zo van de simpele zielen die afgelopen week langs de route in Londen gekampeerd hebben om een glimp op te kunnen vangen van Wim & Keetje. Net zoals van de gelovigen die hun laatste spaargeld in dat reisje naar Rome hebben gestopt. Vroeger wilde ik er als atheïstische republikein nog wel eens iets denigrerends over zeggen, maar ik word ouder dus milder. Ik laat ze met rust.

    Niks mooier dan een van ontroering sniffende bejaardenberg. Niks mooier dan een Koninklijke poppenkast en kerkelijke kermis. We betalen er voor. Belasting. Net als voor de lantaarnpalen. Als ze maar op tijd branden. Dat geldt ook voor prinsen en pausen. De roddelbladen verschijnen volgende week een paar dagen eerder zodat het volk de plaatjes nog eens tot zich kan nemen. Daarna is het voetbal weer belangrijk. De Heilige Messi en consorten. Wat maakt het uit? Drie dagen gekte. Drie mediacircussen op tournee. In Londen was gisteren de grootste, dan komt die in Vaticaanstad en pas daarna het kleine romantische oranje circusje van ons. Een koekhappende Mabel.Toch denk ik dat die Britse bruidegom gisteren nog wel eens gedacht heeft hoe zijn leven anders had kunnen lopen.

    Als deze gekte er niet geweest was. Als zijn mooie moeder niet was opgejaagd door paparazzi, die haar namens het hongerige volk de dood in joegen. Het hongerige volk dat recht had op een plaatje van haar en een of andere Egyptische minnaar. Parijs! 31 Augustus 1997! Iedereen weet het nog. Het tunneltje. Het bloed kleeft aan de handen van de fotografen en hun hoofdredacteuren. Zij zijn de opdrachtgevers. Die telelenzen hielden die aardige William gisteren onder schot. En niet alleen gisteren. De prins heeft levenslang. Ik denk dat hij en zijn broertje toch anders kijken naar dat fotografenspul. Zeker gisteren. Zouden ze niet af en toe de neiging hebben om een stengun te pakken en die types meedogenloos te doorzeven? Ik denk dat ze dat regelmatig dromen. Vaker dan u denkt. En dat doen ze niet. Waarom niet? Dat heet beschaving.

  91. Ha Dick,
    We waren maar heel even bij Stappie, dat klopt, 2 Euro voor n plastic bakkie bier>:(
    Nee, we zijn naar de Pul geweest waar Willy v Jaarsveld met de groove optrad met n nieuwe goeie bezetting, was heel leuk en hertog jan Bier in echte glazen en de hapjes waren daar ook heel prettig verzorgd! Was kortom beregezellig in de Pul!

  92. Tja 2 euri is vrij normaal. Heb alleen bij de FC minder betaald maar dat was dan ook Jupiler (5 muntjes voor 10 erui en 1 euro retour). Betaalde bij die Hendrik die eerst wat in Stadshagen had 2,50 voor ‘Eineken. Palm bij De KeizerT was 2,40. Vandaag zal het ook wel weer jouker zijn.
    Shit, De Pul had ik ff moeten weten, daar zijn we niet geweest maar ik had Willy van Jaarsveld wel eens willen zien optreden. Misschien is ie vandaag ergens. Ga jij vandaag ook nog?

  93. Er liep hier net een stelletje onder het balkon door, waaronder een maat van vrogger met zijn lieftallige vrouw. Ze gingen naar Assendorp want daar was het met Koninginnedag ook altijd erg gezellig. Met een andere maat van vrogger die daar woont. Nooit wat over gelezen hier volgens mij?

    PS. Vond Youp weer sterk 😀

  94. Dick, hieronder kun je lezen hoe Assendörp Koninginnedag viert. Moet jij vanavond niet in Eureka zijn?

    Agenda – Details

    Evenement
    Wanneer: 30-04-2011
    Titel Koninginnedag
    Waar: Muziektent – Zwolle,Nederland
    Categorie: In de wijk

    Evenement beschrijving:
    Koninginnedag Assendorperplein

    Vrijwilligers hebben vrijdag de laatste hand gelegd aan het Assendorperplein. Morgen kunnen Zwollenaren, Assendorpers en buitenlui weer komen genieten van een sfeervol plein. De hele dag is er een scala aan activiteiten. Om te beginnen is er de kindervrijmarkt, ’s Middags is er een programma voor de jeugd en ’s avonds kan er gedanst en genoten worden. Op het plein zijn Turkse hapjes en snacks verkrijgbaar. Ook zijn er na afloop afterparty’s in Wijkcentrum De Enk en Sociaal-culturele vereniging Eureka.

    Een mooie maatschappelijke mix aan organisaties verleent zijn medewerking aan het feest. De Enk, Eureka, Stichting Asserdorper Zaken, Scouting Huysmangroep en Moskee Ulu maken het mogelijk. Het plein is gratis toegankelijk en door drinken en eten op het plein te halen draagt de bezoeker bij aan het feest. Iedereen is welkom!

    Programmaoverzicht

    Tot 12:00 uur – Kindervrijmarkt (uitsluitend voor kids)

    13:00/17:00 uur – Middagprogramma Kinderboerderij, Springkussen, Hennahandschilderen en Marmeren, Scouting activiteiten, Ballonnenact, Rodeostier, Knutselen met Koud Kunstje, Dansworkshop en Oudhollandse Spelletjes.
    13:30 en 15:30 uur Voorstellingen theatergroep Klatergoud met ‘De Luchtreiziger’ (Multimediaal poppentheater vanaf vijf jaar)

    Van 17:30 tot 23:30 – Avondprogramma

    17:00 – 17:45 uur – Curbstone
    18:00 – 18:45 uur – Hubble Orkestar
    19:00 – 19:45 uur – Dentity (Winnaar Battle 4 the Queen
    20:00 – 20:45 uur – Gringro’s
    21:00 – 22:00 uur – Muppetstuff
    22:15 – 23:30 uur – Bazzookas

    Afterparties vanaf 23:30 uur
    De Enk: DJ Ome Funk en Cabaran.
    Eureka: Zotte Zaterdag XL DJ’s Koos en Dick, ‘d Olde Grieze en Funky Ed.

  95. @ Derk, Bericht door Derk, op 29 april 2011 om 20:10
    Nou ik was er en zat volop te wachten op die blauw witte sliert vanuit zuid, maare waar was je nou papa val? We hebben iedereen toezwaait Assie ging zelfs in de benen. Hoop mensen zien fietsen maar weinig wit blauw.

    Wij fietsten toch met een mannetje of 8 langs de P. rond 19.15 u.
    K’ zag jou niet op het terras zitten. wij waren wel bl-w.

  96. @ dick, heb nog wel even gekeken of jij er was, maar nee dus.
    Volgend seizoen dan maar bij de eerste thuiswedstrijd tegen Emmen of Veendam of zo……………

  97. Nou dan blijf ik maar in dat gat hier. Dame blikjes zijn binnen en ze smaken goed, hou er drie voort je over ongeopend 😛 *hips*

  98. Bericht door Dame, op 30 april 2011 om 21:31
    Was het leuk in Genemuiden vandaag? Hadden ze die oranje loper weer liggen of is die inmiddels versleten?

    Dame ook dit oranje tapijt, in het zuiden is nieuw 😉

  99. Ik kijk morgen wel even Derk. Momenteel heb ik een klereherrie aan de kop van dat vuurwerk. Is er geen enkele partij die daar op tegen is?

  100. Assie ik denk dat je het beste de partij voor de dieren kunt benaderen, gezien de reaktie van een PvdA lid dezer dagen in de krant al helemaal. 😉

  101. Dan is de PVV het meest duidelijk als de andere partijen zich daarover niet uit willen laten. Ik houd wel van een beetje duidelijkheid.;)

  102. Derk, staat Eva op de 10e foto bij Zwolle kleurt Oranje? Ik dacht eigenlijk dat dat lieve meisje met die oranje kroon op de 8e foto haar dochtertje zou kunnen zijn.

  103. Bericht door Dame, op 30 april 2011 om 22:41
    Derk, staat Eva op de 10e foto bij Zwolle kleurt Oranje?

    Wat ben je nieuwsgierig, is een lieve dame je zult haar vast wel eens ontmoeten

  104. He Assie had jullie gemeente dan zoveel geld over dat er vuurwerk kwam? Hier doen ze het met brommers die de uitlaten er onderuit hebben en dan bekeuren, affin boetes hier brengen de kosten op voor de knallers bij jou. Rare wereld!

  105. Nee Dame, denk eerder dat de PvdA een Partij Voor Domme Assendörpers is en dat zijn er nogal wat.:D Tot die doelgroep behoor ik niet.;)

  106. Ik heb Eva bij Stappie ontmoet, Derk, maar dat is even geleden en die foto’s zijn vanuit bepaalde hoek genomen. Geef maar gewoon antwoord.:)

  107. Maakt niets uit Dame ik zal u begeleiden en de furie leren kennen 😛

    Zonder dollen ik heb de tango onder de knie en dat is een leuke dans

  108. Voor mij is het erg lang geleden dat ik dansles heb gehad. Heb er toevallig vanavond nog een anekdote over verteld. Een nogal groot uitgevallen jongen met nog minder ritme en maatgevoel als ik maar met meer bravoure, vroeg mij regelmatig ten dans. Hij tilde me dan een beetje op waardoor mijn voeten nauwelijks de grond raakten. Als ik hem op me af zag komen, was het zaak snel het toilet in te duiken.;)

  109. @Assendörper, je wilit nog steeds niet ergens bij horen. Hoop toch nog een x zelf te kunnen beoordelen of jij niet bij de PVDA hoort.

  110. Ingrid, volgens mij is stiekem al wel 50 jaar lid en heeft hij zijn jubileumspeldje aan de binnenkant van zijn colbertje gespeld.

  111. Het zijn niet de standaardmosterds, er zit balsamicodressing bij,dille mosterd,mosterd-honing-thijm saus, wasabi mayo, gember wasabis dresing en nog 2 of 3 dingen. Dus heel veel om te proberen, was verrast over de grote van het pakket. Maar wel erg leuk.

  112. @ Dame, zou mij ook niet verbazen wanneer hij morgen gewoon bij de 1 mei herdenking op Kranenburg aanwezig is.;D

  113. Bericht door admin., op 30 april 2011 om 21:33
    Vanmiddag kennisgemaakt met Eva, en een foto geschoten (zoekplaatje).

    Harry P.

    Harry, vond het wel ff gezellig vanmiddag… Is het met je gasten nog goed gekomen??? Dank je wel voor het plaatsen van de foto, ze staat er lief op, maar oh wat was ze moe van alle indrukken om haar heen…

    Wel lollig trouwens om op deze site te lezen, dat ze op me lijkt… dat is ook zo, maar iedereen die MarKel kent, vindt haar als 2 druppels op hem lijken…
    Maar die 2 prachtige blauwe stuiters van ogen (hier door vermoeidheid wat kleiner dan anders) heeft ze absoluut van mij… Die kunnen heel ontwapenend zijn…

    Mamma’s trots…

  114. Wel lollig trouwens om op deze site te lezen, dat ze op me lijkt… dat is ook zo, maar iedereen die MarKel kent, vindt haar als 2 druppels op hem lijken…
    Maar die 2 prachtige blauwe stuiters van ogen (hier door vermoeidheid wat kleiner dan anders) heeft ze absoluut van mij… Die kunnen heel ontwapenend zijn…

    Mamma’s trots…

    niets meer aan toe te voegen, of misschieni:

    ook papa’s trots ! 😉

  115. Winderig, maar wel lekker *polp* Gister in grolle geweest en wat twente biertjes meegenomen en voor jou een kanon Hmmmmm

  116. Niks van de brand gemerkt, Derk?
    Van RTV Oost

    Een woning met een rieten dak is door brand volledig in de as gelegd. Zaterdagavond breidde een kleine binnenbrand in een woning aan de Kamperzeedijk in Genemuiden zich snel uit tot een felle brand.

    foto 1 van 6
    In de afgebrande woning waren Poolse werknemers gehuisvest. Zij konden het brandende pand op tijd verlaten. Een bewoner van een aangrenzende woning werd gewekt door bluswater dat door zijn raam naar binnen kwam.

    De brandweer van Genemuiden kreeg assistentie van een hoogwerker uit Kampen. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk.

  117. jawel Dame was naast een tante van Erica. Mijn maat reed hier weg en belde toen die er langs reed, waren Polen en de BBQ is iets uit de hand gelopen. om 1/2 1 waren ze nog aan het blussen terwijl mijn maat er rond 20.30 langs reed

  118. Bericht door ingrid, op 30 april 2011 om 23:55
    @Assendörper, je wilit nog steeds niet ergens bij horen. Hoop toch nog een x zelf te kunnen beoordelen of jij niet bij de PVDA hoort.

    Dat klopt Ingrid en dat bevalt me tot nu toe wel goed. Jij mag mij wel een keer beoordelen. Je kunt dan het beste een afspraak met Derk maken want hij beheert mijn agenda.:)

  119. Bericht door ingrid, op 1 mei 2011 om 00:20
    @ Dame, zou mij ook niet verbazen wanneer hij morgen gewoon bij de 1 mei herdenking op Kranenburg aanwezig is

    Ja, daar ben ik vanmorgen geweest en ga me vanmiddag bezatten in de Buitensoos. Neem aan dat de consumpties gratis zijn. ;D

  120. Vroeger had men een afkeer van alcoholische versnaperingen binnen de PvdA maar tegenwoordig doen ze daar niet zo moeilijk meer over. Ik denk dat er vanmiddag flink ingenomen wordt.

  121. Heb je het allernieuwste nummer van De vader gehoord? Allerverschrikkelijkst!!! Het was live op Radio538 van de week, met Vader Abraham aan de telefoon… de DJ’s wisten niet zo goed hoe ze er op moesten reageren… was wel duidelijk dat dit liedje niet nog eens bij Evers Staat Op gedraaid zal gaan worden, hahaha.

  122. Op de voorpagina van het sportgedeelte van De Volkskrant staan drie foto’s: van Twente-, Ajax- en PSV-publiek. Veelzeggende plaatjes.:P

  123. Waarschijnlijk alleen alcoholvrij, Assie, gezien de historie van de PvdA.

    Nou, van de destijds PvdA minister Vredeling was anders wel bekend dat ie wel ’s alcoholische versnaperingen innam!

  124. Ja Joppuh, er zijn natuurlijk altijd mensen die zich moeilijk kunnen beheersen… Maar op het congres zullen ze toch alleen dronken van vreugde willen worden, mag ik althans hopen. 😉

    De socialistisch georiënteerde Algemene Nederlandse Geheel-Onthouders Bond (ANGOB) werd opgericht in 1897. De ANGOB bevorderde de oprichting van geheelonthouders-koffiehuizen in de grote steden. Het symbool van deze drankbestrijders was een blauwe knoop. In een aantal socialistische kringen was drankgebruik taboe. Een van de bekendste sociaaldemocratische geheelonthouders was oud-premier Willem Drees. “Us Blau Hiem” in Appelscha werd in 1930 door de socialistisch georiënteerde jeugdbond voor onthouding (JVO) gekocht en geëxploiteerd als een recreatiecentrum voor geheelonthouders.[

  125. Ik denk dat Assie hiernaar toe is, Derk. 😀

    In Zwolle komen zondagmiddag tal van PvdA-prominenten bij elkaar voor het jubileum van de ‘Rooie Familie’.

  126. Nou lekker Dame, ik zie het al voor me, Assie met een sapje en na iedere zin die gezegd is meteen klappen enzo. Fijn bezoek Assie, beweging is goed voor je;)

  127. Vanavond de foto’s van de bijeenkomst in de gaten houden, Derk. Misschien staan er een paar medeloggers gebroederlijk/gezusterlijk op.;)

  128. Wat een schattige foto, Derk. Dat is dus je dochter; een lieve ondeugd zo te zien. Sprekend d’r vader (wat eetgewoonten betreft;)).

  129. Wat lief! Een meiske met zeehondenoogjes die pappa zo om haar vingertje weet te winden, denk ik… Wordt nog een hand vol…
    Honkbalknuppel al in huis om vriendjes weg te jagen????

  130. Eva hou op, ik zie het al helemaal voor me. Zometeen komt ze op dr 14de of 15de met zo’n een naar huis die naast haar gaat zitten op de bank, arm om dr heen doet en mij gaat vertellen hoe de wereld in elkaar zit. 😮 Ohjeeeeeeee zo herkenbaar 😉

  131. Marleen laat m rustig to ver over de 700 oplopen of ze heeft al n nieuw log geopend terwijl deze nog open staat! 😉

  132. Gaat bij jou waaien en hier stinken van de BBQ van de buren. Maar snel de was binnengehaald nu het nog fris ruikt.

  133. Koko zit heerlijk op de camping weer eens te BBQen. Telefoongesprek was kort hij wou zijn salaris 2 weken eerder 😮

  134. Misschien een nieuwe die nog niet gehoord heeft welke rampzalige gevolgen mijn laatste ban heeft gehad.;)
    Maar ik mag niet mopperen, binnen enkele minuten was de ban weer opgeheven. Ben dus heel dankbaar!

  135. Eerst even volgende week de beker mee naar het oosten om grolsch in te tappen en de week daarna de schaal om de hapjes op te leggen.

  136. Nee, die hebben we dan ook gelijk gewonnen want die gaat tussen de winnaar van de competitie en de bekerwinnaar en dat word twente.

  137. @ JanD aan welk strand vind nu het kaaystooter festival plaats.
    En voor dat ik heen ga waar kan ik het programma vinden:)

  138. Zou het niet weten want ik ben pas op 1 eiland geweest in Nederland en dat vond ik niet zo’n geweldig strand. Doe mij het strand bij renesse maar.

  139. Bericht door admin., op 1 mei 2011 om 20:14
    Meneer Derk, we krijgen klachten over sexueel getinte foto’s / filmpjes.
    U mag daarmee ophouden.

    Redactie Weblog Zwolle

    Nonjuuuuuuuu dat doe ik per direct, sorry Joppuh

Reacties zijn gesloten.