Nieuw bestuur voor stichting The Young Ones

Zwolle – Theaterbroeinest The Young Ones in Zwolle heeft sinds kort een nieuw stichtingsbestuur. De nieuwe bestuursleden zijn Karin Visscher voorzitter, Frank Schreefel penningmeester en Niek van der Sprong secretaris. Zij zetten zich, vol wederzijds vertrouwen met artistiek leider Jeroen Kriek en zakelijk leider Ilona Kevelham, in voor een verdere professionalisering van The Young Ones.

flyer_miv_front_a5_zwart2011.jpg

Theater The Young Ones ontwikkelt en produceerd jeugd- en jongerentheater(projecten) in Oost-Nederland met jonge talentvolle spelers en makers binnen een professionele omgeving. The Young Ones brengt (co)producties tot stand en gaat samenwerkingen aan met onder andere Kunstencentrum Muzerie en diverse middelbare scholen. Tijdens festival ZwArt in Zwolle speelt The Young Ones de theatervoorstelling Meisjesinternaat Vredestein, die in het najaar van 2010 in één week werd gemaakt en waarin 14 jonge actrices uit Overijssel gloreren. Meer informatie is te vinden op www.theateryoungones.nl.

vrede_1-1.jpg

Sinds de oprichting in februari 2010 is The Young Ones gehuisvest in Theater Young Ones (voormalig Rooms Katholieke St.Michaelskerk) aan de Bisschop Willebrandlaan 32 in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)