FC Zwolle wint in Genemuiden

|   Laatste wijziging

Genemuiden – De oefenwedstrijd van FC Zwolle in Genemuiden tegen de plaatselijke topklasser is vrijdagavond door Zwolle gewonnen met 0-2.

jvdb.jpg
Joey v.d. Berg

In de 21e minuut scoorde Joey v.d. Berg voor FC Zwolle de 0-1. Dat bleef de stand tot de pauze. Pas tegen het einde van de wedstrijd, in de 86e minuut kwam Zwolle weer tot scoren., Dit keer was het Nassir Maachi die de bal achter de keeper kreeg. Na het teleurstellende verlies deze week tegen topklasser HHC was deze overwinning een kleine opsteker voor de Zwollenaren. Zaterdag vindt in het Oosterenkstadion de Open Dag van FC Zwolle plaats.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “FC Zwolle wint in Genemuiden”

  1. Nou wat een opsteker, had toch gewoon 0-6 moeten zijn. Waarschijnlijk halen we aankomend seizoen met deze jongens de na-competitie niet eens.

  2. Had ook zo maar 3-3 kunnen zijn, zwolle zal snel een sterke spits moeten aantrekken, anders hebben we niets te vertellen. Genemuiden speelde best verzorgt voetbal, het verschil tussen topklasse en eerste divisie is kleine dan we denken

  3. Keeper de Boer zal eens tot de orde geroepen moeten worden, zonder dat er ballenjongens in de buurt waren, begon die toch weer om zich heen te meppen.

  4. Ik eis niets minder dan het kampioenschap. Hoe maakt me niet uit.
    Hoort u dat meneer Art Langeler en meneer Adriaan Visser!

    Ben blij dat die kansenverprutsers Ars en Scheurs, er niet meer bijlopen.
    Word nog regelmatig nat in het zweet wakker bij de 200% kansen die ze liepen te missen en die ons de eredivisie kostten. :'(
    Het leed in de tweede helft van de competitie ons supporter aangedaan was ongekend. Eigenlijk hadden we daar geld voor moeten krijgen inplaats van betalen.

    Waar blijft die compensatitie-korting voor ons rollerbaan-supporters. Toch maar eens naar vragen op de Open Dag 😛

  5. Vandaar dat Ars voor een onbekende buitenlandse club heeft gekozen!! Voor een topscorer uit de Jup[iler League zou het gezond en normaal zijn om een stap hoger te gaan maken, maar nu ik dit zo lees vallen de puzzelstukjes op z’n plaats.

Reacties zijn gesloten.