Het weer: voorlopig wisselvallig

Zwolle – Woensdag begint de dag droog en vooral in het zuiden en oosten bewolkt. In de rest van het land is ’s ochtends de zon te zien. In de loop van de ochtend raakt het meer bewolkt. ’s Middags ontstaan verspreid over het land enkele buien. De zon heeft het wat moeilijker, maar zal af en toe nog wel te zien zijn. De maxima lopen uiteen van 18 graden aan de kust tot 20 landinwaarts. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig van kracht.

18-07-2011_weerfoto__peperbus_.jpg

Peperbus

Donderdag is het wisselend bewolkt en overdag is opnieuw kans op buien. De meeste kans op zon is weggelegd voor de kustgebieden. Het wordt opnieuw 20 graden, bij een zwakke noordenwind. Vrijdag draait de wind van noord naar noordwest. De zon schijnt af en toe door de bewolking heen en als er al ergens een bui ontstaat dan is dit langs de oostgrens van het land. Op de meeste plekken blijft het echter droog. Met 18-21 graden verandert er aan de middagtemperatuur niet veel.

In het weekend draait de wind wat meer naar het westen. Het weerbeeld blijft ook dan buiig met slechts af en toe wat zon. Ook aan de temperatuur verandert niet veel. Met een middagtemperatuur tussen 18 en 21 graden is het nog altijd een paar graden kouder dan de normaal voor de tijd van het jaar.

Pas in de loop van volgende week laten de weerkaarten de kans hogere temperaturen wat toenemen. Al lijkt echt stabiel zomerweer er nog niet in te zitten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Het weer: voorlopig wisselvallig”

Reacties zijn gesloten.